Your code here Atos Assessment Oefenen?|Vergroot je Kans op Succes!

Inhoudsopgave


Atos

Met Atos assessment ben je gegarandeerd van creativiteit

De overgang naar de digitale wereld is niet voor iedereen weggelegd. Veel sectoren hebben moeite om alle bestanden en programma’s over te zetten. Atos assessment helpt hierbij. Niet alleen bij de overstap, maar ook bij alles wat hierbij komt kijken. Hiervoor zijn er veel vestigingen over de hele wereld overgezet, wat ook veel medewerkers behoeft. Deze medewerkers moeten zorgvuldig geselecteerd worden, zodat het bedrijfsimago uitgedragen kan worden. 

 


Breng bedrijven digitalisering met jouw kennis

Bij Atos assessment wordt gekeken naar de eisen van ieder bedrijf. Hierdoor moet er altijd maatwerk geleverd worden, want alles moet wel naadloos aan het huidige systeem aansluiten. Dit kan soms op wat problemen stuiten. Medewerkers van het bedrijf moeten daarom overal op in kunnen spelen, zodat de problemen snel verholpen zijn en de klant geholpen wordt aan een nieuw digitaal systeem. Van medewerkers wordt hierdoor verwacht dat er creatief gedacht wordt en dat alle vaardigheden ingezet moeten worden om iedere situatie een succes te maken. Hiervoor maakt Atos gebruik van een sollicitatieprocedure met assessment, zodat de beste kandidaten eruit komen. 

 


Verwachtingen uitgesproken in een gesprek

Nadat je jouw sollicitatie in hebt gestuurd, wordt deze intern bij Atos assessment besproken. Op basis van de vaardigheden die je in jouw brief en op jou CV hebt gezet kun je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek draait het voornamelijk om de verwachtingen die beide partijen hebben, zodat er goed gekeken kan worden of deze overeenkomen. Als hieruit blijkt dat je nog steeds een geschikte kandidaat zou kunnen zijn, krijg je een uitnodiging om deel te nemen aan het assessment om een beter beeld van jou te krijgen. 

 


Een actieve inbreng in iedere case

Tijdens het assessment van Atos assessment krijg je een aantal vragenlijsten, die je naar waarheid in moet vullen. Hier moet je jouw mening over verschillende onderwerpen geven en komt jouw persoonlijkheid beter naar voren. Het is afhankelijk van de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt welke onderdelen je specifiek gaat krijgen. Omdat Atos graag creativiteit ziet, moet je dit kunnen aantonen in een case. Hierbij krijg je een probleem voorgeschoteld, welke jij aan de hand van jouw creativiteit en vaardigheden op moet lossen. De actieve inbreng die jij hierbij laat zien wordt geanalyseerd en meegenomen in het uiteindelijke resultaat. 

 


Bevindingen altijd met jou besproken

Doordat er altijd contact is met assessoren krijg je ook regelmatig te maken met vragen die aan jou gesteld worden. Echter kun jij hier ook vragen stellen aan een van de assessoren van Atos assessment, zodat je weer vooruitgeholpen wordt. Aan het einde van het assessment worden alle resultaten in een verslag opgeschreven. Deze bevindingen worden telefonisch met jou doorgenomen. Als beide partijen een samenwerking nog steeds zien zitten, krijg je een uitnodiging voor een tweede gesprek. In dit gesprek zal het voornamelijk over jouw arbeidsovereenkomst gaan. Bedenk je daarom ook goed wat hierin opgenomen moet worden. Uiteindelijk kan het contract opgemaakt worden. 

 


Bewaar de resultaten voor zelfontwikkeling

Je moet echter wel altijd toestemming geven om de resultaten naar Atos assessment. Bedenk je daarom goed wat je wilt, voordat alles doorgesproken wordt. Houd er ook rekening mee dat er nadelige gevolgen kunnen zijn als je geen toestemming geeft. Als je deze wel geeft, kunnen de resultaten opgenomen worden in jouw dossier. Deze dient als uitgangspunt voor wanneer jij je wilt ontwikkelen en wilt doorgroeien binnen het bedrijf. Krijg je geen overeenkomst, dan kun je de resultaten gebruiken om uiteindelijk succes te hebben bij jouw volgende sollicitatie.

og meer oefenen
Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Atos assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen