Your code here ASR Assessment Oefenen?|Een Goede Voorbereiding is de Halve Baan!

Inhoudsopgave


ASR

Een betrouwbare medewerker bij ASR assessment

ASR assessment kennen we allemaal van de verzekeringen. Echter moeten niet alleen klanten gebaat zijn bij de diensten, ook moeten medewerkers hun kennis up-to-date houden. Er verandert immers veel op de markt, waardoor iedereen soepel moet kunnen inspelen op de situatie. Alleen dan kunnen de producten naadloos aansluiten op de wensen van ieder mens. De meest actuele kennis dus van belang om aan het werk te gaan bij het bedrijf. 

 


Op de hoogte van alle ontwikkelingen

Hierbij draait het niet alleen om de meest actuele kennis omtrent hetgeen dat verzekerd is, maar ook de wetgeving en eventuele actuele trends. Zo kan niet alleen alles op de beste manier verzekerd worden, maar kan er ook goed gehandeld worden in het geval van schade-afhandelingen. ASR assessment is daarom altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die niet alleen op de hoogte zijn van alles wat er in de verzekeringswereld speelt, maar ook gedreven is om zichzelf te blijven ontwikkelen. Gedurende je loopbaan zul je namelijk veel bij moeten leren. 

 


Alleen de betrouwbare medewerkers blijven in dienst

Als jij denkt dat je de geschikte kandidaat bent voor de openstaande vacature kun je solliciteren door middel van een sollicitatiebrief. Ook moet je jouw CV toevoegen, zodat ASR assessment een goed beeld krijgt van jouw loopbaan. Je moet betrouwbaar zijn om bij het bedrijf aan het werk te gaan, wat dus ook goed naar voren moet komen in de brief. Jouw referenties mogen daarom ook te allen tijde benaderd worden als er nog vragen zijn. Mocht de brief in de smaak vallen, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Ook hier moet je jezelf van jouw beste kant laten zien om verder te kunnen in het sollicitatieproces. Lukt dit, dan ga je verder naar het assessment. 

 


De juiste adviezen geven aan jouw klanten

Het is afhankelijk van de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt wat de inhoud van het assessment gaat zijn. ASR assessment zorgt er namelijk altijd voor dat de juiste vaardigheden getoetst worden, zodat de beste match gemaakt wordt en je altijd op je plek zult zitten. Je zult daarom altijd een rollenspel of praktijksimulatie uit moeten voeren. Je hebt namelijk veel contact met klanten, waardoor je goed moet kunnen communiceren. De juiste adviezen kunnen geven is van belang. Zorg er daarom voor dat je jouw vaardigheden en competenties goed in zet, zodat je het rollenspel naar behoren uit kunt voeren. Van begin tot eind word je hierbij in de gaten gehouden, zodat een goede analyse gemaakt kan worden. 

 


Eerlijke antwoorden op alle vragenlijsten

Je kunt ook te maken krijgen met verschillende vragenlijsten. Deze vragenlijsten gaan over jou als persoon. Denk hierbij niet alleen aan hoe jij als persoon bent, maar ook hoe je jezelf wilt blijven ontwikkelen in de organisatie en als persoon. Het is hierbij van belang dat je altijd eerlijk bent. Je hebt immers alleen jezelf ermee als je liegt bij het beantwoorden van de vragen, doordat je dan niet op de goede plaats binnen het bedrijf aan de slag gaat. Uiteindelijk heeft ASR assessment hier ook niets aan. De juiste werknemer is iemand die betrouwbaar omgaat met informatie en daarbij ook transparant kan zijn met informatie. 

 


De benodigden bij elkaar wanneer jij aan de slag gaat

Als alle gegevens verzameld zijn, krijg je een gesprek om deze te bespreken. Hierin kunnen er ook nog andere zaken besproken worden die belangrijk zijn. Voelt het bij dit gesprek nog steeds goed, volgt er nog een tweede gesprek. Deze gesprekken in combinatie met het assessment geven de uiteindelijke doorslag. Als alles positief is, wordt er een functie aangeboden en kan een arbeidsovereenkomst opgesteld worden. Hiervoor moet je uiteindelijk nog een Verklaring Omtrent Gedrag overhandigen voordat alles rond is. 

og meer oefenen
Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in ASR assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen