Your code hereArla Assessment Oefenen?|Ga Voorbereid het Assessment in!

Inhoudsopgave


Arla

Arla assessment verbetert de melkveehouderij

Arla assessment streeft naar een duurzame toekomst. Het bedrijf is in bezit van meerdere melkveehouders in vele landen, waarbij gestreeft wordt naar verantwoord en duurzaam met grondstoffen omgaan. Op deze manier kan de toekomst alleen maar beter worden. Zolang er maar de juiste medewerkers bij betrokken zijn, welke allemaal op dezelfde manier tegen de toekomst aankijken. 

 


Medewerkers maken er een totaalplaatje van

Arla assessment streeft ernaar om verspilling, ongezond leven en uitputting van het milieu tegen te gaan. Er moet hiervoor een duurzame bedrijfsvoering komen, waarbij de productieprocessen het milieu zo min mogelijk aantasten. Hiervoor is veel voorlichting nodig, zodat men weet wat er te doen staat. Al deze onderdelen van de melkveehouderij kunnen alleen gerealiseerd worden met de juiste mensen in dienst. De medewerkers die echt denken over de toekomst en hoe je beter kunt leven zorgen er uiteindelijk voor dat het bedrijf in stand wordt gehouden en de speerpunten kunnen uitdragen. 

 


Jouw vaardigheden getoetst door een recruiter

Als jij denkt dat je een van deze medewerkers kunt zijn, kun je aan de hand van een sollicitatiebrief aantonen dat jij het in je hebt zitten. Stuur hier ook jouw CV bij mee, zodat Arla assessment kan zien wat jouw loopbaan tot nu toe geweest is. De sollicitanten worden intern besproken, zodat een eerste selectie gemaakt kan worden. Als je hieruit wordt gekozen, komt er een sollicitatiegesprek middels een telefoongesprek. Dit gebeurt met een van de recruiters. Deze geeft jou meer informatie over de functie die jij kunt gaan vervullen en geeft jou de kans om jouw motivatie te vertellen. Ook wordt gevraagd of je een test af kunt leggen. Deze toetst jouw vaardigheden, zodat er een goed beeld ontstaat. Is dit positief, krijg je een gesprek met de manager om verder te kijken. In dit gesprek wordt wederom meer over de functie verteld. 

 


Een psychologische test sluit de sollicitatie af

Voor sommige functies bij Arla assessment zijn aanvullende eisen gesteld. Hiervoor wordt een extra fase aan de sollicitatieprocedure toegevoegd. Ook hier volgt weer een gesprek uit. Je gaat samen met de recruiter en de manager verder in op de inhoud van de functie en op jouw eigen persoonlijkheid. De vaardigheden die nodig zijn om de werkzaamheden uit te kunnen voeren moet je op dit moment ook aan kunnen tonen. Je hebt immers aangegeven dat je ze bezit, dus moet je ze ook in de praktijk toe kunnen passen. Aan de hand van een psychologische test wordt gekeken of je de juiste persoon bent en of er een toekomst voor jou inzit bij een bedrijf. 

 


Een aanbod verandert in een overeenkomst

Als je dit allemaal doorstaan hebt, moeten ook jouw referenties nog nagelopen worden. Je hebt deze op moeten schrijven en hebt hierbij toestemming gegeven om te controleren. Als ook dit helemaal goed blijkt, kun je een nieuwe uitnodiging verwachten voor een gesprek. In dit gesprek worden de resultaten besproken en komt er een aanbod. Je kunt hier even over nadenken, waarna het uitgewerkt wordt tot een arbeidsovereenkomst. Hierbij worden ook doorgroeimogelijkheden in meegenomen, zodat je aan de hand van de resultaten verder kunt groeien bij Arla assessment en hogerop kunt komen in jouw carrière. 

og meer oefenen
Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Arla assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen