Your code hereArboNed Assessment Oefenen?|Bereid Je Optimaal Voor!

Inhoudsopgave


Arboned

Voorkom verzuim samen met ArboNed assessment

Werkgevers en werknemers moeten te allen tijde bij elkaar gebracht worden om zoveel mogelijk mensen aan werk te hebben en het verzuim terug te dringen. Hier helpt ArboNed assessment aan mee. Het bedrijf zorgt ervoor dat het verzuim begeleid wordt en dat de medewerker terugkomt bij de werkgever. Daarbij moet ook niemand opnieuw ziek worden. Het bedrijf zorgt daarom voor een gezonde werkomgeving met gezonde medewerkers. 

 


Zowel werkgever als werknemer geadviseerd

Medewerkers binnen ieder bedrijf moeten begeleid worden bij kort- of langdurig verzuim. Zo wordt de situatie bewaakt, gestuurd en geassisteerd, zodat er geen problemen ontstaan op de werkvloer. ArboNed assessment begint hierbij al vanaf het moment dat de ziekmelding binnenkomt totdat de werknemer volledig hersteld is. Werkgevers worden hierbij geadviseerd hoe het bedrijf georganiseerd moet worden, zodat verzuim in de toekomst voorkomen kan worden. Hiervoor moet als eerste de juiste persoon op de juiste plek te werken komen. ArboNed zorgt er daarom ook voor dat bij het aannemen van werkgevers hierop gelet wordt. 

 


Verschillende personen aanwezig bij het gesprek

Als je bij ArboNed assessment aan de slag wilt gaan, moet er een kennismakingsgesprek komen. Dit gesprek komt er niet wanneer jij geen sollicitatie doet op de vacature naar keuze. Zorg er daarbij voor dat jouw sollicitatiebrief en CV goed aangeven wat voor persoon je bent en welke vaardigheden jij bezit die bij de functie passen. Als dit naar wens is, nodigt het bedrijf jou uit voor het gesprek. Hierbij wordt gekeken of je binnen het team past, maar komen er ook gesprekken met een personeelsadviseur en iemand van het managementteam. Als je wilt weten welke werkzaamheden er op dat moment uitgevoerd worden, kun je zelfs met een medewerker meelopen en een kijkje achter de schermen nemen. 

 


De werkzaamheden moeten bij jou passen

Om er helemaal zeker van te zijn dat je bij ArboNed assessment past, moet je een assessment afleggen. Dit assessment brengt jouw persoonlijkheid volledig in kaart. Zo krijg je verschillende vragenlijsten over wie je bent, hoe je doet en waar je staat in het leven. Ook komen er psychologen aan te pas die kijken of je binnen de bedrijfscultuur past. Ze kijken hierbij voornamelijk naar de werkzaamheden die bij jou passen, wat jouw ambities zijn en hoe je deze ambities in kunt zetten tijdens het werk. Hier volgt een persoonlijk verslag uit, welke als leidraad kan dienen voor jouw ontwikkeling. Soms komt er ook een rollenspel of case aan te pas om te zien hoe je jouw vaardigheden en competenties inzet in de praktijk. 

 


Met de bevindingen ontwikkel je verder

Zodra je het assessment en alle onderdelen afgelegd hebt, wordt er een verslag opgemaakt waarin alle resultaten omschreven staan. Deze resultaten worden doorgegeven aan ArboNed assessment, waarna er een intern gesprek plaatsvindt om te kijken of de bevindingen bij de persoon passen die het bedrijf voor zich heeft. De verwachtingen van het bedrijf worden hierbij in het achterhoofd gehouden, maar dan aan de hand van objectieve resultaten. Als je binnen het profiel past en je ziet het zelf ook nog zitten om aan de slag te gaan, krijg je de functie officieel aangeboden. Als je niet bij het bedrijf past, krijg je de resultaten mee naar huis. Met alle bevindingen kun je jezelf uiteindelijk jezelf blijven ontwikkelen totdat je jouw zwakkere punten omgezet hebt in sterke punten.

og meer oefenen
Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in ArboNed assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen