Your code hereAmphia Ziekenhuis Assessment Oefenen?|Vergroot je Kans op Succes!

Inhoudsopgave


Amphia

Een vliegende start met Amphia Ziekenhuis assessment

Patiënten moeten goed verzorgd worden. Hierbij moeten de beste zorgverleners in dienst zijn die in een team kunnen werken om iedere dag een stukje beter te maken. Bij Amphia Ziekenhuis assessment worden daarom strenge eisen gesteld aan het personeel, waardoor het ziekenhuis er verzekerd van is dat alles in goede banen loopt. 

 


Veel eisen gesteld aan jou als persoon

Bij Amphia Ziekenhuis assessment worden eisen gesteld op basis van deskundigheid, betrokkenheid, hulpvaardigheid en betrouwbaarheid. Alle collega’s moeten zowel elkaar als de patiënten kunnen helpen tijdens de diensten, waarbij iedereen zich voor de volle 100 procent inzet. Daarom is er ook altijd een strenge sollicitatieprocedure. Niet alleen moet je op basis van jouw motivatiebrief en CV door een keuring heen komen, ook moet je een assessment volgen waaruit blijkt of jij de juiste vaardigheden bezit om aan de slag te kunnen gaan bij het ziekenhuis. Hierdoor kan er ook een beter team geselecteerd worden om op de werkvloer alles in goede banen te leiden. 

 


Meerdere checks voordat je kennis komt maken

Je begint jouw sollicitatie bij Amphia Ziekenhuis assessment altijd met het invullen van het sollicitatieformulier. Deze is online terug te vinden, waardoor solliciteren eenvoudig wordt. Het ziekenhuis gaat dan intern onderzoeken of alles naar waarheid ingevuld is en er zal een screening plaatsvinden op basis van jouw gegevens en referenties. Pas wanneer dit allemaal goedgekeurd is, kun je op gesprek komen. Hier worden de verwachtingen uitgesproken en kun je ook meer over jezelf vertellen. Als dit allemaal goed is, krijg je een uitnodiging voor het assessment. Het is echter wel afhankelijk van de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt of een assessment plaats moet vinden. 

 


Alles overzichtelijk bij elkaar

Tijdens het Amphia Ziekenhuis assessment krijg je een vragenlijst over jouw persoonlijkheid. Hierin worden vragen gesteld over jouw karakter, jouw plannen in het heden en hoe je jezelf wilt ontwikkelen in de toekomst. Daarnaast krijg je verschillende vragen die te maken hebben met jouw kennis en vaardigheden. Jouw sterke en zwakke punten moeten hierbij op papier komen te staan. Iedereen heeft immers zwakke punten, welke je gedurende jouw loopbaan kunt ontwikkelen. Voor sommige functies wordt nog een vaardighedentoets ingezet om te kijken of je op dit moment al het juiste niveau hebt om aan de slag te kunnen gaan binnen het team. 

 


Een passend aanbod op basis van het assessment

Aan het einde van het assessment worden de resultaten in een rapport opgeschreven. Amphia Ziekenhuis assessment gaat dan aan de slag met de beoordeling en kijkt of je op de goede plek zit binnen de functie. Dit wordt allemaal intern besproken. Hierbij wordt ook direct gekeken waar je eventueel nog ontwikkeling nodig hebt, zodat hier ook gelijk naar gepaste cursussen gezocht zouden kunnen worden. Als je binnen de organisatie past, krijg je een aanbod dat aansluit bij de resultaten. Als je akkoord gaat met dit aanbod kan het contract ondertekend worden en kun je aan de slag. De uitslag van het assessment wordt dan in jouw dossier opgenomen, zodat er gekeken kan worden naar een bijpassende cursus om hogerop te komen binnen het bedrijf. 

 


Een laatste check

Hoewel je aangenomen bent, moet je binnen 3 maanden een Verklaring Omtrent Gedrag Natuurlijke Personen aanleveren. Hiermee wordt de laatste check gedaan, die uiteraard ook al is gedaan toen jij jouw sollicitatie instuurde. Het is een laatste check van Amphia Ziekenhuis assessment. Ben je niet aangenomen dan kun je het assessment zien als een nieuw leerproces. Je hebt immers de resultaten in handen en kunt verder werken aan jouw zelfontwikkeling. Hiermee heb je uiteindelijk nieuwe kansen in de toekomst en kun je jouw carrière beginnen. 

og meer oefenen
Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Amphia Ziekenhuis assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen