Your code hereAllianz Assessment Oefenen?|Een Goede Voorbereiding is de Halve Baan!

Inhoudsopgave


Allianz

Betrouwbaar aan de slag bij Allianz assessment

Werken in de financiële dienstverlening brengt betrouwbare werknemers met zich mee. Daarom maakt Allianz assessment van een strenge sollicitatieprocedure, waarmee mensen over heel de wereld aan de slag kunnen gaan. De risico’s die verzekeren met zich meebrengen moeten zonder risico’s worden uitgevoerd. Daarom ondergaan niet alleen de medewerkers een grondige check, maar ook de cliënten waarmee gewerkt wordt. 

 


Jouw achtergrond wordt altijd nagetrokken

De cliënten worden van tevoren grondig onderzocht door Allianz assessment. Dit gaat niet alleen over de persoon die een verzekering af wil sluiten, maar ook wat deze persoon doet en welke risico’s er aan verzekeren gebonden zijn. Op deze manier weet Allianz namelijk ook welke risico’s gelopen worden van hun kant. Iedere nieuwe medewerker ondergaat daarom een sollicitatieprocedure, welke uit meer bestaat dan alleen een sollicitatiebrief en een CV. Aan de hand van deze documenten kan jouw achtergrond namelijk bekeken worden, om te zien of je geen risico’s met je meebrengt voor het bedrijf zelf. 

 


Pas bij goedkeuring ga je door naar het assessment

Dit houdt in dat zodra je jouw brief en CV ingezonden hebt, er gekeken wordt of je betrouwbaar bent. Allianz assessment heeft betrouwbaarheid namelijk hoog in het vaandel staan. Je zult daarom ook een Verklaring Omtrent Gedrag in moeten sturen. Pas als dit allemaal in orde is, kom je in aanmerking voor het assessment. Dit assessment bestaat uit een vragenlijst, waarin jouw persoonlijkheid, motivatie en ambities en toekomstplannen gevraagd worden. Het is van belang dat je hier eerlijk op antwoordt, zodat er een goed beeld van jou als persoon ontstaat. Daarna ga je door naar een volgende vragenlijst, waarin het voornamelijk zal gaan over jouw kennen en kunnen. Je hebt veel vaardigheden nodig om in de financiële dienstverlening te kunnen werken. 

 


Meerdere vragenlijsten vormen een verslag

Beide vragenlijsten worden bekeken door onafhankelijke psychologen. Het verslag dat hieruit voortkomt, wordt doorgestuurd naar Allianz assessment. In sommige gevallen is er naast dit verslag nog een aanvullend onderdeel nodig om te kijken of je bij het bedrijf past. Dit heeft te maken met de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt. Je krijgt een proefcase of een fictief adviesgesprek, waarmee gekeken wordt of je jouw vaardigheden en competenties in kunt zetten om het beste resultaat te behalen. Ook hier word je goed in de gaten gehouden en wordt iedere stap die je maakt geanalyseerd door assessoren. Uiteindelijk zal hier ook een verslag uit volgen, die jouw assessment compleet maakt. 

 


Altijd inzicht in jouw kennen en kunnen

De resultaten van beide verslagen zijn doorslaggevend om aangenomen te worden bij Allianz assessment. Als op basis van dit verslag blijkt dat je alles in huis hebt om de functie uit te kunnen voeren, dan volgt er een aanbod. Als je akkoord gaat met dit aanbod kun je snel beginnen bij de nieuwe functie. Als je niet betrouwbaar gevonden wordt of je hebt niet de juiste vaardigheden in huis voor de functie, dan houdt jouw sollicitatie hier op. Wel heb je dan nog altijd de resultaten van het assessment om jezelf te ontwikkelen. In beide gevallen heb je dus veel aan de resultaten van de vragenlijsten. Tijdens jouw functie kun je doorgroeien binnen het bedrijf door geschikte cursussen en trainingen en anders kun je altijd op zoek gaan naar banen die beter bij jou passen op basis van jouw persoonlijkheid en vaardigheden. 

og meer oefenen
Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan. 

Artikelen in Allianz assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen