Your code here Alliander Assessment Oefenen?|Ga Voorbereid het Assessment in!

Inhoudsopgave


Alliander

Geef energie door te werken bij Alliander assessment

Ieder huishouden moet kunnen vertrouwen op elektriciteit en gas. Netwerkbedrijf Alliander assessment zorgt er daarom voor dat het altijd op de goede locatie uitkomt. Hierbij wordt het niet door hunzelf geleverd, maar wel dat de juiste toevoer geleverd kan worden zodat niemand zonder komt te zitten. Hiervoor zijn verschillende dochterondernemingen, waarvoor altijd nieuwe werknemers aangenomen moeten worden. Zonder deze werknemers kunnen er ook geen diensten geleverd worden. 

 


Veel medewerkers voorzien huishoudens van energie

Alliander assessment zorgt ervoor dat zowel particulieren als bedrijven altijd op de juiste manier van energie voorzien zijn. Klanten hebben hiervoor altijd hun eigen keuzes. Zo wordt er gewerkt met energiecentrales, windmolen en zonnepanelen. Energieleveranciers worden daarom ook altijd gekozen door de klant zelf. Wel ondersteunt Alliander bij deze keuze door het verkrijgen van de duurzame energie. Ook wordt ervoor gezorgd dat de energie die jij overhoudt weer gedeeld kan worden door anderen. Medewerkers worden daarom altijd op basis van hun drijfveer geselecteerd door middel van een assessment. 

 


Een betrouwbare werknemer op de juiste plaats

Er is een uitgebreide sollicitatieprocedure bij Alliander assessment. Jouw motivatiebrief en CV stuur je via de website door aan het bedrijf. Hieruit wordt een eerste selectie gemaakt en mogen de beste kandidaten op gesprek komen. Hier kun je indruk maken op jouw toekomstige werkgever en kan er op basis hiervan gekeken worden of je door mag naar het assessment. Het is hierbij wel van belang dat de gegevens die jij in jouw sollicitatie hebt verwerkt kloppen. Betrouwbaarheid is voor het bedrijf namelijk erg belangrijk. Alliander zal daarom ook altijd naar een Verklaring Omtrent Gedrag vragen om een extra check te doen. 

 


Een totaalplaatje voor de werkgever

Als je het assessment mag gaan maken, kun je dit op ieder moment doen dat het jou uitkomt. Het Alliander assessment bestaat uit verschillende vragenlijsten. Deze vragen gaan verder in op jouw persoonlijkheid, jouw motivatie om bij het bedrijf te gaan werken en jouw waarden en normen. Ook kun je verschillende vragen verwachten die verder ingaan op jouw kennen en kunnen. Vaardigheden zijn namelijk van belang om de functie naar behoren uit te kunnen voeren. Psychologen zullen alle antwoorden bundelen en op basis hiervan een verslag uitbrengen. Uiteindelijk zal hierdoor een totaalplaatje ontstaan, waarop een beoordeling gebaseerd kan worden. 

 


Een aanbod op basis van jouw kennen en kunnen

Alliander assessment bespreekt alle resultaten intern. Hierin worden niet alleen de uitslagen van het assessment meegenomen, maar ook jouw motivatiebrief en het eerste kennismakingsgesprek. Zo kan gekeken worden of je binnen de bedrijfscultuur past en of je alle vaardigheden beheerst die van belang zijn voor het bedrijf. Als blijkt dat alles goed is, kan er een aanbod worden gegeven. Dit kan zowel op basis van de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt als op een andere openstaande vacature die beter bij jou past. Als je met het aanbod akkoord gaat, kan het assessmentrapport dienen als leidraad voor verdere ontwikkeling. Zo kun je doorgroeien binnen het bedrijf door verschillende trainingen te volgen en kan er met het Alliander College opleidingsadvies gegeven worden. 

 


Nieuwe inzichten voor de toekomst

Mocht je niet geschikt zijn om te werken bij Alliander assessment, dan heb je altijd een overzichtelijke rapportage waarmee je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Jouw sterke en zwakke punten staan op papier, waardoor je beter weet waar jij toe in staat bent en gerichter kunt gaan zoeken naar banen in jouw loopbaan. Je zult daarom nooit voor niets hebben deelgenomen aan het assessment. 

og meer oefenen
Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Alliander assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen