Your code here Albert Heijn Assessment Oefenen?|Bereid je Optimaal Voor!

Inhoudsopgave


Albert Heijn

Een gezonder leven met het Albert Heijn assessment

Albert Heijn assessment kent veel verschillende filialen door heen Nederland. Hier zijn iedere dag veel medewerkers aan de gang om het de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. Dit gebeurt altijd met een glimlach, doordat het bedrijf ernaar streeft dat iedereen op de juiste plaats werkzaam is. Daarnaast moeten producten altijd op duurzaam en eerlijk geproduceerd worden, waarbij wel betaalbaarheid gegarandeerd is. 

 


Samen werken aan duurzaamheid

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Tegelijkertijd moeten de producten ook betaalbaar blijven en moeten leveranciers de beste prijzen krijgen voor de producten. Tegelijkertijd wordt er veel bij Albert Heijn assessment gedaan om een gezondere levensstijl te promoten. Dit kun je terugzien in de winkel door de verschillende keurmerken, recepten en de schappen waarmee voedselverspilling tegen wordt gegaan. Niet alleen moet dit overgebracht worden op de klanten, maar ook op de medewerkers. Zo kunnen alle talenten op de juiste manier ingezet worden en een hecht team gevormd worden. 

 


Meerdere kanten uit met de sollicitatie

Een sollicitatieprocedure bij Albert Heijn assessment bestaat daarom ook altijd uit veel verschillende stappen, waardoor het team verschillende kernkwaliteiten kan bezitten en de medewerkers op de juiste plek aan het werk kunnen gaan. De sollicitatie begint daarom altijd met een online vragenformulier, waardoor jouw gegevens bekend zijn en de eerste vaardigheden kunnen worden bekeken. Als dit allemaal naar wens is, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Het is van belang dat het van beide kanten klikt voordat je door kunt gaan naar de volgende stap. De tweede stap kan drie dingen betekenen: je legt een assessment af waarmee jouw vaardigheden aangetoond worden, er komt een tweede gesprek of er wordt direct een aanbod gedaan. 

 


Zowel vragen als praktijksimulaties

Als je het Albert Heijn assessment af moet leggen, kun je rekenen op veel verschillende vragen. Jouw persoonlijkheid is hierbij een van de belangrijkste delen waarop je geselecteerd wordt. Denk hierbij aan vragen hoe je over bepaalde dingen denkt, wat jouw interesses zijn, waar jouw motivatie ligt en welke kennis en vaardigheden je al bevat. Dit kan voor sommige functies al genoeg zijn om een beslissing te maken. Echter kan het ook zijn dat je de vaardigheden in de praktijk aan moet kunnen tonen. Dit gebeurt aan de hand van verschillende praktijksimulaties die zijn aangepast aan de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt. Zo kun je een gesprek als leidinggevende moeten voeren, maar ook een probleem oplossen aan de hand van een case. De case gaat voornamelijk over hoe innovatief jij bent. 

 


Zet jouw vaardigheden in voor een goed eindresultaat

Alle resultaten van het Albert Heijn assessment worden opgeschreven in een rapport. Dit verslag krijg je ook zelf in handen, waardoor je altijd kunt kijken waar jouw vaardigheden en competenties liggen en hoe je deze in de toekomst in kunt zetten. Daarnaast worden de resultaten intern besproken en krijg je te horen of je bent aangenomen of niet. Is dit het geval dan kun je direct aan de slag gaan. Ook krijg je hierbij genoeg doorgroeimogelijkheden op basis van het assessment, waardoor je een waardevolle toekomst tegemoet gaat. Word je niet aangenomen, dan heb je altijd een goede houvast om op zoek te gaan naar een baan die bij jou past en kun je jezelf blijven ontwikkelen om de resultaten te behalen die jij voor ogen had. 

og meer oefenen
Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Albert Heijn assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen