Your code hereAirborne Assessment Oefenen?|Vergroot je Kans op Succes!

Inhoudsopgave


Airborne

Een duurzame samenwerking door te werken bij Airborne assessment

Airborne assessment is gespecialiseerd op het gebied van composieten voor scheep-, ruimte- en luchtvaart. Hierdoor kan er een duurzame oplossing komen voor iedere sector, waarbij gewerkt wordt vanuit verschillende landen. Iedere dag bestaat uit brainstormen over nieuwe duurzame oplossingen, waarbij betaalbaarheid voorop komt te staan. Om dit te kunnen bewerkstelligen zijn er veel medewerkers in dienst. 

 


De beste oplossing voor iedere sector

Complexe composieten zijn vaak de oplossingen voor veel problemen binnen een bedrijf. Dit is echter een dure investering, waarvoor bedrijven een effectieve oplossing terugkrijgen. De uitdaging ligt hierbij voornamelijk bij de innovaties die erbij komen kijken en het zo betaalbaar mogelijk maken voor bedrijven. Hiervoor zijn altijd de juiste mensen nodig binnen Airborne assessment. Als jij solliciteert naar een functie binnen het bedrijf, zul je altijd een strenge procedure door moeten gaan waarbij niet alleen gekeken wordt naar het heden, maar ook naar de toekomst. Alleen op deze manier kan er duurzaamheid ontstaan. 

 


Het assessment is doorslaggevend

Hoewel een sollicitatiebrief en jouw CV al veel over jou zeggen, wil Airborne assessment altijd kennis met jou maken. Hiervoor heb je al een selectie ondergaan, waarbij jouw diploma’s en loopbaan gecontroleerd zijn. Het gesprek zal daarom voornamelijk zijn om te kijken wie je bent, wat jouw intenties zijn en hoe je naar de toekomst kijkt. Als dit allemaal bevalt, krijg je een uitnodiging voor een assessment, waarbij je nog meer van jezelf bloot moet geven. Dit assessment is doorslaggevend om aan het werk te kunnen bij Airborne, waardoor je zo eerlijk mogelijk moet antwoorden. Doe je dit niet, dan zit een toekomst er niet in. 

 


Het assessment aangepast aan de functie

Het Airborne assessment is een online assessment met verschillende vragenlijsten. Deze vragenlijsten worden beoordeeld door een psycholoog op basis van jouw persoonlijkheid. Hierbij zijn geen goede of foute antwoorden te geven. Het is puur om te kijken of met jouw persoonlijkheid binnen het team past dat het bedrijf voor ogen heeft. Soms wordt ook gevraagd naar jouw vaardigheden en competenties en jouw moraliteit. Dit heeft te maken met de functie die jij graag wilt bemachtigen. Het gehele assessment wordt daarom aan de functie aangepast, zodat er een zo goed mogelijk besluit kan worden gemaakt en er van beide kanten geen spijt ontstaat. Dit kan immers nadelige gevolgen opleveren. 

 


Altijd een aanbod dat bij jou past

Jouw ingevulde vragenlijsten vormen de basis voor een krachtige analyse. Deze analyse in combinatie met de resultaten worden samengevoegd in een assessmentrapport. Airborne assessment baseert hierop een aanbod, welke jij direct te horen krijgt. Het kan daarom ook zijn dat je voor een andere functie meer geschikt bent dan voor de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt. De mogelijkheden zijn hierdoor breed, waardoor je nog voor een keuze komt te staan. Ga je met het aanbod akkoord, dan kun je vrij snel beginnen met jouw werkzaamheden. Ook worden de resultaten in dit geval bewaard voor wanneer jij door wilt groeien door middel van trainingen. Bij herstructurering binnen het bedrijf kunnen de resultaten ook van pas komen. Een duurzame samenwerking betekent immers dat je altijd op de juiste positie aan het werk bent. 

og meer oefenen
Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Airborne assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen