Your code here Ahrend Assessment Oefenen?|Een Goede Voorbereiding is de halve Baan!
Solliciteren brengt altijd meer met zich mee dan een sollicitatiegesprek. Een daarvan is een assessment. Hiermee wordt gekeken of je de juiste vaardigheden en competenties in huis hebt om bij het bedrijf aan de slag te gaan. Een van de assessments waar je mee te maken kunt krijgen is het Ahrend assessment. Als je te horen krijgt dat je dit assessment moet gaan maken, dan kun je je hier het beste zo goed mogelijk op voorbereiden. Op deze manier kun je er immers voor zorgen dat je een goede indruk achterlaat en de baan binnen kunt slepen. 

Inhoudsopgave


Ahrend

Het Ahrend assessment zorgt voor functioneren

Het Ahrend assessment zorgt ervoor dat iedereen op de juiste plaats binnen het bedrijf terecht komt. Alleen wanneer iedere werknemer op de juiste plek zit, kan een bedrijf namelijk naar behoren functioneren. Hierdoor moeten alle wijzigingen op de werkvloer soepel verlopen. Ahrend helpt hierbij door middel van assessments, waarbij de vaardigheden en competenties van zowel huidige als potentiële werknemers onder de loep worden gelegd. Aan de hand van de wensen die eerder al besproken zijn, kan dan bekeken worden welke veranderingen er doorgevoerd kunnen worden. 


Toon jouw vaardigheden in een case

Geen enkele werknemer is hetzelfde, waardoor er door middel van het Ahrend assessment ook altijd gekeken moet worden naar de kwaliteiten en zwakke punten van al deze werknemers. Zo wordt er voornamelijk gericht op creativiteit en out-of-the-box denken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een case. Tijdens deze case moeten de kandidaten laten zien hoe zij te werk gaan en op welke manier dit gebeurt. Alles wat jij in jouw CV en sollicitatiebrief hebt opgeschreven, moet dus tot uiting komen tijdens dit onderdeel van het assessment. 


In gesprek met psychologen

Het Ahrend assessment maakt tevens gebruik van psychologische onderzoeken. Van tevoren moet je een aantal vragenlijsten invullen, welke voornamelijk over jou als persoon en jouw motivatie en ambities gaat. Samen met de psychologen ga je dan in gesprek, waarbij je verschillende adviezen kunt krijgen wat betreft jouw loopbaan. Het is hierbij van belang dat je alles naar waarheid hebt ingevuld en jezelf ook open opstelt in dit gesprek. Je moet voornamelijk jezelf kunnen blijven. Alleen dan kan er gekeken worden of deze baan echt iets voor jou is of dat een andere loopbaan toch beter bij jou past. 


Doorgroeimogelijkheden of toch een ander pad

Aan de hand van alle resultaten van het Ahrend assessment kan dus gekeken worden of jij de geschikte kandidaat bent voor de functie. Ben je dit, dan worden er verdere afspraken met jou gemaakt omtrent het contract en hoe je jouw functie in kunt gaan vullen. Ook kan er dan direct gekeken worden naar doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Hiervoor kan gekeken worden naar een cursus of opleiding, waardoor de mogelijkheden sneller op jouw pad kunnen komen. Pas je niet binnen het bedrijf? Dan kun je aan de hand van de resultaten verder kijken naar een functie die wel bij je past. Op deze manier kun je altijd heel jouw loopbaan invullen en doe je het assessment nooit voor niets. 

Artikelen in Ahrend assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen