Your code here Ahold Assessment Oefenen?|Een Goede Voorbereiding Helpt!
Heb je gesolliciteerd op een interessante functie? Dan kun je ervan uitgaan dat je ook een assessment moet gaan doen. Tegenwoordig is het inleveren van jouw CV en sollicitatiebrief immers niet meer genoeg om aangenomen te worden. Er moet aan de hand van het assessment namelijk gekeken worden wie de beste kandidaat is voor de functie. Een van de assessments die je tegen kunt komen tijdens jouw sollicitatie is het Ahold assessment. Als aan jou gevraagd wordt om dit assessment af te leggen, kun je het beste op alles voorbereid zijn. Dit begint al door onderstaande informatie door te lezen. 

Inhoudsopgave


Ahold

Indruk maken op het Ahold assessment

Het Ahold assessment zorgt er in de eerste plaats voor dat de beste kandidaten uitgezocht worden. De juiste vaardigheden en competenties voor de functie zorgen ervoor dat je indruk kunt maken op jouw potentiële werkgever. Daarna moet er gekeken worden of iedereen op de juiste plaats zit. Je kunt bijvoorbeeld voor een functie gesolliciteerd hebben, maar past deze ook bij jouw kwaliteiten? Dit wordt allemaal duidelijk door middel van het assessment. Zo blijft het bedrijf altijd naar behoren functioneren en weet het bedrijf ook zeker dat je jouw werkzaamheden naar behoren uit kunt voeren. 


Een veilige werksfeer met de juiste kwaliteiten

Het Ahold assessment zorgt hiermee voor kwaliteit. Niet alleen heeft dit te maken met de producten die verkocht worden, maar ook de werksfeer, veiligheid en doorgroeimogelijkheden staan centraal binnen een bedrijf. Je zult hiervoor veel respect op moeten brengen naar iedereen die er rondom jou werkzaam is. De ontwikkelingsmogelijkheden zijn daarna eindeloos, zolang jouw kwaliteiten hiervoor goed genoeg zijn. De kwaliteiten zorgen er immers voor dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en op welk punt dit ophoudt. 


In gesprek over jouw leven

Voordat je aan het Ahold assessment begint, ga je in gesprek met de toekomstige werknemer. Aan de hand van dit gesprek, kun je door naar het assessment. Hier worden jou wederom veel vragen gesteld, welke te maken hebben met jouw persoonlijkheid en hoe jij op dit moment in het leven staat. Het is van belang dat je deze vragen altijd naar alle eerlijkheid beantwoordt. Alleen zo kan er een goed beeld van jou geschept worden en een beoordeling gemaakt worden op basis van de waarheid. Betrek hier ook jouw eerdere loopbaan bij, zodat er gekeken kan worden naar hoe je jezelf hebt ontwikkeld om op dit punt uit te komen. 


De uitslag van het assessment

Jouw vaardigheden en competenties worden bij deze gesprekken ook verder beoordeeld. Het Ahold assessment moet immers uitwijzen of deze bij de functie passen. Het is daarom goed om zo helder mogelijk te vertellen hoe je deze in jouw eerdere loopbaan al ingezet hebt om dingen voor elkaar te krijgen, zodat er een duidelijk rapport kan komen. Op basis van dit rapport wordt uiteindelijk de uitslag gebaseerd. In het beste geval heb je de baan binnengesleept. In het ergste geval moet je op zoek naar een nieuwe baan, maar heb je wel alle handvatten om jezelf te kunnen ontwikkelen.  

Artikelen in Ahold assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen