Your code here Acces Business Group Assessment Oefenen?|Vergroot je Kans op Succes!
Solliciteren is nooit eenvoudig. In de tijd dat er veel kandidaten zijn voor een bepaalde functie, moet je extra je best doen om uit te kunnen blinken. Jouw CV en sollicitatiebrief zijn hier de eerste stap van. Ook een eerste gesprek komt daarbij op jouw pad. Met dit gesprek wordt gekeken of je op basis van een eerste indruk binnen het bedrijf past. Wanneer dit allemaal goed verloopt, word je uitgenodigd voor een assessment. Een van de assessments is het Access Business Group assessment. Het is van belang dat je hier alles geeft wat je in huis hebt, zodat je de functie binnen kunt slepen. 

Inhoudsopgave


Acces business group

Denken in oplossingen met het Access Business Group assessment

Het Access Business Group assessment is ontworpen om in oplossingen te denken. Werknemers moeten te allen tijde innovatief en flexibel zijn, waardoor je ook out-of-the-box moet kunnen denken als je gesolliciteerd hebt naar een functie binnen het bedrijf. Deze vaardigheden moeten daarom ook altijd aangetoond worden bij het assessment. De doorslaggevende factor is dat jij creatief kunt zijn en dit in jouw werkwijze kunt toepassen om jouw functie uit te kunnen voeren. Daarom worden er meerdere onderdelen uitgevoerd, zodat er een goed beeld ontstaat van de mogelijkheden. 


Zorg voor een helder beeld

Een van de onderdelen van het Access Business Group assessment draait om jouw persoonlijkheid. Jou als persoon en de drijfveren die je hebt, maken jou tot de werknemer die je bent. Dit beeld ontstaat aan de hand van een vragenlijst. Het is van belang dat je deze vragen naar waarheid invult. Jouw mening en gedachten zijn van belang om een goed beeld over jou te krijgen. Hierdoor heb je er zelf ook niets aan als je niet eerlijk genoeg bent. De zelfkennis die je van tevoren al beschikt, kun je bij dit onderdeel goed inzetten en ervoor zorgen dat je een goede indruk achterlaat met dit onderdeel. 


Jouw kennen en kunnen geanalyseerd

Het tweede onderdeel van het Access Business Group assessment gaat om jouw vaardigheden en competenties. Ook dit wordt weer gedaan aan de hand van verschillende vragen. Hierbij gaat het voornamelijk om jouw loopbaan en hoe je jouw kennen en kunnen hebt ingezet om situaties naar eigen hand te krijgen. Het kunnen wordt hierbij nog deels weggelaten. Wees daarom zo open mogelijk en leg duidelijk uit hoe je jouw loopbaan hebt gecreëerd voor jezelf. Het laatste onderdeel gaat verder in op het ‘kunnen’. Je moet hierin laten zien hoe innovatief je bent, door middel van een praktijksimulatie. Alleen als je solliciteert naar een functie binnen de financiële administratie komt dit onderdeel te vervallen. 


Ontwikkel jezelf binnen het bedrijf

Aan de hand van de resultaten van het Access Business Group assessment wordt gekeken of je binnen het bedrijf past en of de functie ook bij je past. Als dit het geval is, dan wordt er een aanbod gedaan. Pas wanneer dit aanbod naar wens is, ga je aan de slag binnen het bedrijf en kun je jezelf gaan ontwikkelen. De doorgroeimogelijkheden zijn eindeloos en je kunt aan de hand van trainingen aan jezelf werken. Je hebt immers jouw sterke en zwakke punten op papier staan, waardoor je precies weet wat jou te doen staat. Daar werkt het bedrijf graag aan mee. 

Artikelen in Access Business Group assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen