Your code here Accenture Assessment Oefenen?|Bereid je Optimaal Voor!
Accenture assessment vormt de leidraad van het personeelsbedrijf, waarbij werknemers alle bedrijfsmatige problemen voor relaties oplossen. Dit doen zij onder de naam Accenture. Er worden steeds vernieuwende kansen gesignaleerd en hierover worden de relaties geadviseerd. Denk hierbij aan het hoe te handelen om deze kansen optimaal te benutten. Ook voor bedreigingen staat Accenture voor jou klaar, door hier een nieuwe kans van te maken. Als jij bij dit bedrijf aan de slag wilt gaat, moet je een assessment afleggen. Het is daarom belangrijk dat je weet wat jou te doen staat en hoe je jezelf hierop voorbereidt.

 

InhoudsopgaveAlle vaardigheden getest met Accenture assessment

Werken bij Accenture assessment behoeft enige vaardigheden. Deze vaardigheden kun je vertellen in een sollicitatiebrief, maar het is voor het bedrijf veel belangrijker dat je deze ook in de praktijk laat zien. Het is immers belangrijk dat je deze vaardigheden vanaf het begin al hebt, maar je kunt ze ook verder ontwikkelen. In een selectie assessment wordt daarom gekeken of jij de belangrijkste vaardigheden al in huis hebt en waar jouw ontwikkelpunten liggen. Zo moet bijvoorbeeld Engels al optimaal zijn, omdat Accenture een internationaal opererend bedrijf is. Uiteraard blijven ook de sollicitatiebrief en jouw CV van belang.

 


Jouw persoonlijkheid is ook belangrijk

Bij Accenture assessment draait het allemaal om kennis. Daarom wordt van tevoren al verteld wat jij kunt verwachten tijdens het assessment. Accenture maakt hierbij gebruik van het GEB/Gartner assessment. Zo wordt er meer gevraagd over jouw persoonlijkheid. Denk hierbij aan wie je bent en wat je van bepaalde dingen vindt. Daarnaast wordt gekeken wat jouw vaardigheden zijn aan de hand van een capaciteitentest. Deze test bestaat uit verschillende vraagstukken, zoals cijfer- en figuurreeksen, analogieën en antoniemen. Ieder vraagstuk levert weer een andere vaardigheid op. Als jij ergens lager op scoort, is dit een teken dat er aan de hand van opleidingen of cursussen nog ruimte is voor ontwikkeling.

 


Laat jezelf zien in de praktijk

Daarnaast is het belangrijk hoe je in de praktijk te werk gaat. Bij Accenture assessment wordt dit getest aan de hand van een proefcase. Zo kan namelijk goed gekeken worden of jij de kansen voor de relaties kan signaleren en deze kunt benutten. Hierin kun je jouw vaardigheden en competenties goed gebruiken. Je kunt je van tevoren voorbereiden door verschillende proefcases op te lossen, maar uiteindelijk weet je niet wat je krijgt tijdens het assessment. Je kunt daarom alleen oefenen met de aanpak van de case. Hiermee krijgt Accenture een goed beeld van jou en waar je staat in jouw ontwikkeling. Het is daarom een goede manier om te testen wie jij op dat moment bent en waar jouw vaardigheden precies liggen.

 


Het assessmentrapport toont jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten

Aan het einde van het assessment krijg je de uitslag. Dit gebeurt door middel van een assessmentrapport, waarin een analyse van de mogelijkheden is opgenomen. Voordat je aan de slag kunt gaan bij Accenture assessment weet je door middel van dit rapport waar je goed in bent en wat je beter achterwege kunt laten. Hiermee kun je een goede afweging maken wat je nog kunt ontwikkelen en hoe je dit het beste kunt doen. Dit biedt ook mogelijkheden voor een sollicitatieprocedure in de toekomst. Je weet dankzij dit assessment namelijk waar jouw sterke en zwakke punten liggen, waardoor je deze vraag beter kunt beantwoorden in het vervolg.

 


Ga aan de slag met jouw zelfontwikkeling

Uiteraard krijg jij ook te horen of je geschikt bent voor de functie. Jouw persoonlijkheid, vaardigheden en de resultaten van de proefcase worden hiervoor samengebundeld. Zo heeft Accenture assessment een basis om te kunnen zien of jij iets voor het bedrijf kan betekenen. Als dit zo is, krijg je een vernieuwende kans aangeboden en daarbij ook een advies hoe je deze kans kan benutten. Ook ga je nog in gesprek om jouw zwakke punten te ontwikkelen en hoe je hiermee nieuwe kansen kunt creëren voor jezelf in de toekomst.

 

og meer oefenen
Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Accenture assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen