Your code here Online assessment
Voor veel werkgevers is een online assessment eenvoudiger op te leggen dan een assessment op locatie. Dit assessment is op ieder moment te maken, waardoor het veel tijd kan schelen en daarbij ook altijd bij het schema van de werknemer past. Hierbij worden vaak dezelfde onderdelen getoetst als bij een ander assessment, waardoor alle vaardigheden en competenties van iedere werknemer boven tafel komt en er aan de hand hiervan gekeken kan worden of iemand aangenomen wordt voor een functie of welke ontwikkelpunten er nog zijn op de werkvloer. Het is daarom verstandig om jezelf goed in te lezen in het assessment voordat je ermee aan de slag gaat.

 

Inhoudsopgave


Voor verschillende doeleinden een online assessment

Een online assessment kan op ieder moment en op iedere plaats gemaakt worden. Het is daarom een goede oplossing als er veel drukte op de werkvloer is, waardoor werknemers niet in de gelegenheid zijn om naar een locatie af te reizen. Daarnaast kan het de werkgever veel geld besparen, omdat er geen assessoren ingehuurd hoeven te worden om jou te interviewen of om in te gaten houden of alles naar behoren verloopt. Daarom zullen veel bedrijven kiezen voor dit e-assessment, zodat er veel kandidaten tegelijk beoordeeld kunnen worden.
Een hoge score behalen voor jouw droombaan of opleiding

Ook voor een toelating tot een opleiding kan het assessment ingezet worden om de capaciteiten van toekomstige leerlingen te toetsen. Of je voor een bedrijf of opleiding dit online assessment moet maken, je moet er altijd voor zorgen om de hoogste score te behalen. Je moet immers niet alleen een hoge score behalen om door te kunnen in een sollicitatieprocedure, maar ook een hogere score behalen dan andere kandidaten met hetzelfde assessment. De kans om uitgenodigd te worden voor een vervolggesprek is hierdoor hoger, waardoor je ook sneller toegelaten wordt tot een bedrijf of opleiding.


 

Haal jouw voordeel uit de oefeningen

Daarom moet je jezelf altijd goed voorbereiden voordat je het assessment gaat maken. Op de website staan verschillende oefeningen waarmee je aan de slag kunt gaan. Hierbij is ook veel informatie gegeven. Het is van belang dat je dit als eerste doorneemt. Er staan namelijk veel verschillende tips en oplossingsstrategieën in, waarmee jij jouw voordeel kunt behalen. Daarnaast kun je zelf ezelsbruggetjes verzinnen. Deze kunnen jou helpen om alle vraagstukken op de juiste manier te beantwoorden. Het maakt daarbij niet uit of je een capaciteitentest, persoonlijke vragenlijst of competentie interview moet afleggen, je wordt door veel oefenen steeds beter in het formuleren van antwoorden.


 

Geen stress en een goed eindresultaat

Daarnaast kun je door te oefenen omgaan met tijdsdruk. Je moet immers binnen een bepaald tijdsbestek zoveel mogelijk vragen beantwoorden en dit ook op de juiste manier doen. Het is daarom van belang dat je zelfvertrouwen opbouwt. Met zelfvertrouwen ben je namelijk ook bestand tegen de stress die jij kunt ervaren en maak je geen onnodige fouten. Uiteindelijk kun je er veel profijt van hebben en in het assessmentrapport teruglezen waar jouw sterke en zwakke punten liggen. Ook word je sneller aangenomen voor jouw droombaan of toegelaten tot de opleiding als je een hoge score behaald.


 

Nog meer oefenen
Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Online assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen