Your code here Yer assessment
Bij een internationaal bedrijf solliciteren brengt heel veel competenties en vaardigheden met zich mee. Jouw CV en motivatiebrief zijn daarom niet genoeg om aan de slag kunnen gaan binnen een bedrijf. Er moet namelijk ook gekeken worden hoe je jouw vaardigheden in kunt zetten en wat voor persoon er binnen wordt gehaald. Het kunnen adviseren is een belangrijk onderdeel. Al deze vaardigheden en competenties moeten aangetoond worden door middel van het Yer assessment. Het is daarom goed als je meer te weten komt over de inhoud van dit assessment. 

InhoudsopgaveHet Yer assessment selecteert de beste kandidaten

Het Yer assessment moet aanduiden of jij de geschikte kandidaat bent voor de functie. Als je bij een internationaal bedrijf aan de slag gaat, moet je namelijk niet alleen rekening houden met veel verschillen tussen personen, maar moet je ook mensen kunnen adviseren en de beste strategieën in kunnen zetten om de werkzaamheden gedaan te krijgen. Het is daarom van belang dat iedere werknemer op de juiste plek binnen het bedrijf werkzaam is. Alleen op deze manier kunnen er stappen gemaakt worden en kan het bedrijf groeien gedurende de jaren. Je krijgt daarom altijd te maken met dit assessment tijdens jouw sollicitatieprocedure. 


Alle onderdelen van jouw loopbaan besproken

Het Yer assessment gaat pas van start wanneer je door de selectie heen gekomen bent. Tijdens het eerste gesprek wordt gekeken of er een klik is en of je nog altijd de juiste kandidaat zou kunnen zijn. Daarna ga je het online assessment maken. Je kunt dit assessment overal maken en bent hierbij niet aan vaste tijdstippen gebonden. Dit kan ideaal zijn voor wanneer je nog ergens anders werkzaam bent. Je begint hierbij met het beantwoorden van een aantal vragenlijsten. Deze vragen gaan over jouw motivatie, ambities en eventuele vervolgstappen in jouw loopbaan. Ook jouw persoonlijkheid komt hierin terug. 


Sterke en zwakke punten voor ontwikkeling

Ook een aantal testen moeten een beter beeld scheppen over jouw vaardigheden en competenties. Het Yer assessment geeft daarom nog meer vragen, waaruit moet blijken welke sterke en zwakke punten je hebt en in hoeverre je jezelf zou kunnen ontwikkelen. Iedereen heeft verbeterpunten, dus het is ook helemaal niet erg als hier een lijst uitkomt. Het belangrijkste is dat het realistisch is om hier in de toekomst aan te kunnen werken binnen het bedrijf. Zo heb je ook de kans op doorgroeimogelijkheden en kan er vanuit het bedrijf gekeken worden naar een geschikte cursus. 


Ook andere functies mogelijk

Aan het einde van het Yer assessment volgt een assessmentrapport. Hierin staan alle resultaten vermeld, eventueel aangevuld met adviezen. In eerste instantie worden de resultaten intern besproken. Mocht alles goed zijn, dan krijg je nog een laatste gesprek. Deze is met de teamleider. Het is belangrijk dat ook hier een goede klik is. Is deze er? Dan worden de arbeidsvoorwaarden met je besproken en kan er een aanbod worden gedaan. Ook als je niet bij de functie past, maar wel kansen hebt binnen het bedrijf, wordt er gekeken naar een goede oplossing. Zo heb je toch nog een goede kans op een nieuwe loopbaan. 

Artikelen in Yer assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen