Your code here Wilgaerden assessment
Wil je aan de slag gaan als zorgverlener in de thuiszorg of een van de vele woonzorgcentra? Dan moet je de juiste vaardigheden en competenties bezitten. Je moet er immers voor zorgen dat de patiënt op de juiste manier ondersteund wordt in de dagelijkse bezigheden, zonder dat je hierbij in de weg staat. Het is daarom van belang dat je op de juiste plaats binnen een bedrijf terecht komt. Een manier om hiervoor te kunnen zorgen, is door het Wilgaerden assessment af te leggen. Je moet hiervoor wel precies weten wat het inhoudt en wat je ermee kunt bereiken. 

InhoudsopgaveDe beste plek met het Wilgaerden assessment

Het Wilgaerden assessment helpt mensen op hun oude dag om zelfstandig te kunnen functioneren en hierbij voldoende ondersteuning te bieden. Iedere werknemer is daarom betrokken bij het gehele proces en bekijkt iedere dag opnieuw of de zorg aangepast moet worden. De werknemers worden daarom ook op basis van verschillende vaardigheden en competenties aangenomen. Als je jouw CV en motivatiebrief hebt ingeleverd en het eerste gesprek goed verloopt, dan kun je deelnemen aan het assessment. Zo ben jij ervan verzekerd dat je op de juiste plek terechtkomt en je door kunt groeien binnen het bedrijf. 


Naar waarheid ingevuld

Het Wilgaerden assessment is volledig online. Je kunt het dus op iedere plaats afleggen en op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Hierbij begin je met een aantal vragen over jezelf. Het is van belang dat je deze vragen naar waarheid invult. De antwoorden opschrijven die het bedrijf zou willen weten, is altijd een slechte zet. Zo ontstaat er namelijk geen goed beeld over jouw persoonlijkheid, motivatie en ambities en kan het zijn dat je niet op de juiste plaats terechtkomt. Dit kan zowel voor het bedrijf als voor jezelf nadelige gevolgen hebben. Blijf daarom altijd dichtbij jezelf. Alleen dan kun je werken aan jouw toekomst. 


Een andere kijk op de toekomst

Ook krijg je te maken met een aantal andere testen. Het Wilgaerden assessment gaat namelijk ook om jouw vaardigheden en competenties. Door middel van een grote hoeveelheid vragen worden al jouw vaardigheden getoetst en gekeken waar de sterke en zwakke punten liggen. Iedereen heeft verbeterpunten, maar je moet wel de mogelijkheid hebben om deze in de toekomst te kunnen ontwikkelen. Aan de hand van deze resultaten wordt daarom gekeken of dit mogelijk is en of er nog kansen in de toekomst kunnen liggen. Zelfs wanneer de functie niet bij je blijkt te passen kun je hier namelijk mee aan de slag gaan. 


Een aanbod binnen het bedrijf

Aan het einde van het Wilgaerden assessment volgt een intern gesprek over de resultaten. Hierbij wordt gekeken of je de geschikte kandidaat bent voor de functie. Als dit zo is, dan word je uitgenodigd voor een gesprek met een teamleader. Er moet namelijk een goede klik zijn. Aan het einde van dit gesprek kun je een aanbod krijgen. Ga je hiermee akkoord, dan kun je aan de slag. Ook kun je dan gelijk gaan werken aan je persoonlijke ontwikkeling en de ambities waar te maken. Ben je uiteindelijk niet de geschikte kandidaat, dan kun je de resultaten van het assessment ook gebruik voor je ontwikkeling en nieuwe baankansen creëren.  

Artikelen in Wilgaerden assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen