Your code hereGemeente Venlo assessment
Ben je aan het solliciteren? Dan weet je vast hoe lastig het kan zijn om ergens aangenomen te worden. Niet alleen krijg je veel afwijzingen op basis van jouw CV en sollicitatiebrief, ook kan er nog een afwijzing volgen na een eerste gesprek. Hoewel dit demotiverend kan zijn, is het toch goed om door te zetten. Mochten deze onderdelen namelijk goed gaan, dan word je uitgenodigd voor een assessment om te laten zien hoe je te werk gaat en welke vaardigheden je bezit. Een van de assessments die je kunt afleggen is het Gemeente Venlo assessment. Bereid je daarom altijd goed voor en ga vol goede moed dit assessment in. 

InhoudsopgaveMet het Gemeente Venlo assessment kom je bij de juiste functie

Het Gemeente Venlo assessment staat voor de inwoners. Iedere dag wordt er gekeken naar nieuwe plannen voor de toekomst, zoals de verduurzaming. De mogelijkheden zijn grenzeloos en dat zouden de medewerkers ook moeten zijn. Om hier te kunnen werken moet je dus veel in huis hebben en een eigen mening kunnen vormen. Ieder individu vult de andere aan door middel van een mening en de werkwijze, waardoor er ook weer nieuwe ontwikkelingen op de werkvloer plaats kunnen vinden. Het assessment moet daarom uit kunnen wijzen in hoeverre je in staat bent om de werkzaamheden naar behoren uit te kunnen voeren. 


Een beter beeld van jouw persoonlijkheid

Het Gemeente Venlo assessment is een online assessment. Hierdoor kun je de vragen invullen waar je maar wilt en op welk tijdstip jou het beste uitkomt. Je krijgt een lange vragenlijst te zien die op jouw persoonlijkheid ingaat. Denk hierbij niet alleen aan jouw karakter en eigenschappen, maar ook motivatie, wensen en jouw kennen en kunnen. Het is van belang dat je een zo goed mogelijk beeld schept van jouw motivatie en ambities, zodat de werkgever hier verder naar kan kijken en op basis van deze vragen een helder beeld krijgt. Ook ga je verder in op jouw sterke en zwakke punten. Aan het einde van deze vragenlijsten kan er vaak al een goede beslissing gemaakt worden. 


Toon jezelf in de praktijk

Voor sommige functies is een extra onderdeel vereist. Het Gemeente Venlo assessment kan daarom uitgebreid worden met een praktijksimulatie. Hierin moet je laten zien hoe communicatief sterk, vakkundig en inventief bent. Ook kan het zijn dat je aan moet kunnen tonen dat je een echte teamspeler bent. De verschillende simulaties, vaak in de vorm van een rollenspel, kunnen dit beeld scheppen. Je zult hiervoor dus jouw vaardigheden en competenties in moeten zetten om de situatie naar eigen hand te kunnen brengen. De bevindingen van dit onderdeel worden meegenomen in het assessmentrapport. 


Blijf jezelf ontwikkelen in de functie

Aan het einde van het Gemeente Venlo assessment worden de resultaten eerst intern besproken. Op basis van de resultaten wordt de uiteindelijke beslissing gebaseerd. Pas je bij de functie en komen de verwachtingen van beide partijen overeen? Dan kun je direct starten. Jouw rapport wordt dan bewaard, zodat je op een later moment jezelf kunt gaan ontwikkelen door middel van cursussen en trainingen. Zo creëer je voor jezelf doorgroeimogelijkheden en kun je uiteindelijk hogerop binnen het bedrijf komen. 

Artikelen in Gemeente Venlo assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen