Your code here Cordaan assessment
Werken in de zorg of ondersteuning brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Als jij solliciteert naar een functie, brengt dit dus ook meer met zich mee dan alleen een motivatiebrief en jouw CV. Jouw potentiële werkgever wil namelijk ook weten of wat jij in de brief geschreven hebt, klopt in de praktijk. Hiervoor wordt het Cordaan assessment ingezet. Jouw vaardigheden en competenties worden hiermee in kaart gebracht en op basis hiervan kan gekeken worden of je bij een functie past. Het is daarom verstandig om je altijd goed voor te bereiden. 

InhoudsopgaveHet Cordaan assessment vormt een gemotiveerd team

Het Cordaan assessment moet ervoor zorgen dat er een gemotiveerd team klaarstaat om de patiënten te helpen. Ieder individu heeft daarbij eigen kwaliteiten, die elkaar aan kunnen vullen om de werkzaamheden altijd naar behoren uit te kunnen voeren. Deze kwaliteiten moeten wel eerst goed in kaart gebracht worden. Aan de hand van verschillende vragen en testen moet daarom een analyse gemaakt worden over jou als persoon en welke mogelijkheden er zijn binnen het bedrijf. Dit alles gebeurt pas nadat jij het eerste gesprek goed door bent gekomen. De uitnodiging krijg je vanzelf binnen. 


Meerdere eigenschappen belangrijk voor de functie

Het eerste onderdeel van het Cordaan assessment is een vragenlijst over jou als persoon. Niet alleen jouw eigenschappen en karakter, maar ook de ambities voor de toekomst komen aan bod. Er worden daarom veel verschillende vragen gesteld, die daarbij ook direct aan kunnen tonen of je goed in een team kunt werken en de werkzaamheden ook zelfstandig uit zou kunnen voeren. Het is daarbij ook belangrijk dat je zoveel mogelijk kunt vertellen over jouw vooropleidingen. Alle antwoorden die jij hebt gegeven op deze vragen vormen een helder beeld van jou als persoon. Het is daarbij wel van belang dat je alles naar waarheid hebt ingevuld. 


Aanvullende onderdelen voor een betere analyse

Het tweede deel is niet altijd een vast onderdeel van het Cordaan assessment. Voor sommige functies zijn namelijk nog aanvullende testen belangrijk. Jouw vaardigheden en competenties moeten dan verder aangetoond worden, zodat er zekerheid geboden kan worden dat jij de functie kunt vervullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gesprekstechnieken. Je bent gedurende de dag continu met mensen in gesprek. Het is dan belangrijk dat je deze technieken beheerst. Ook oplossingsgericht denken komt aan bod. Al deze vaardigheden moet je aan kunnen tonen in de vorm van een rollenspel met een fictieve patiënt. Iedere handeling die je hierbij doet, wordt nauwlettend in de gaten gehouden en geanalyseerd. 


Werk aan jezelf met de resultaten

Als aan het einde van het Cordaan assessment blijkt dat je alles in huis hebt om de functie te kunnen vervullen, volgt er nog een laatste gesprek. Dit gesprek gaat voornamelijk over de inhoud, de arbeidsvoorwaarden en de datum waarop jouw contract in zal gaan. Daarna is het alleen nog een kwestie van jezelf blijven ontwikkelen. Hiervoor worden verschillende cursussen en trainingen aangeboden, zodat je voor jezelf de doorgroeimogelijkheden kunt creëren. 

Artikelen in Cordaan assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen