Your code hereVitacon Luteijn Assessment Oefenen?|Vergroot je Kans op Succes!
Waar we vroeger nog op basis van onze CV en motivatie werden aangenomen, worden er steeds meer vaardigheden en informatie van belang voordat je aangenomen wordt of voordat je een promotie mag gaan maken. Werkgevers verzamelen steeds meer data op basis van behaalde resultaten en testen, waardoor er gedegen beslissingen gemaakt kunnen worden en de medewerkers steeds vaker op de juiste plaats binnen het bedrijf terechtkomen. Een van de testen waar je mee te maken krijgt, is het Vitacon Luteijn assessment. Dit assessment brengt capaciteiten, competenties en persoonlijkheden in kaart, waaruit werkgevers hun voordeel kunnen behalen. 

Inhoudsopgave


Vitacon luteijn


Verschillende vraagstukken bij het Vitacon Luteijn assessment

Het Vitacon Luteijn assessment is gebaseerd op verschillende vraagstukken. De vraagstukken hebben allemaal te maken met de werknemers en om deze op de juiste functie te zetten. Hierdoor kunnen de werkzaamheden op de werkvloer verbeterd worden en heb je ook een grotere kans dat alleen de beste sollicitanten overblijven. Tijdens het assessment worden de vaardigheden in kaart gebracht op basis van meerdere vraagstukken, zodat een goed beeld ontstaat van de match met een bepaalde functie. Ook kan er gekeken worden naar het individu binnen het team. Een team moet op de juiste manier kunnen werken, waarbij individuen elkaar aanvullen. Ook dit heeft vaak te maken met de vaardigheden en competenties van de verschillende werknemers. Zo kunnen er ook doorgroeimogelijkheden ontstaan en kunnen verbeterpunten direct aangepakt worden. 

 


Jouw competenties zijn belangrijk voor het werkveld

Als je te maken krijgt met het Vitacon Luteijn assessment is dit altijd op basis van de functie-eisen die in een vacature vermeld staan. Zo kan dit te maken hebben met jouw competenties. Dit zijn diverse eigenschappen die je moet bezitten om in aanmerking te komen voor de functie, zoals bijvoorbeeld zelfstandig werken en doorzettingsvermogen en nauwkeurigheid. Het is voor de werkgever van belang om te weten of je deze competenties bezit voordat je aangenomen wordt of voordat er gekeken kan worden naar eventuele doorgroeimogelijkheden. Hier zijn beide partijen bij gebaat. De werkgever is ervan verzekerd dat alleen de beste medewerkers aangenomen worden en jij hebt meer kennis over jouw eigen kennen en kunnen. 

 


Het ontwikkelen van vaardigheden helpt bij promotie

Ook jouw vaardigheden komen voorbij op het Vitacon Luteijn assessment. Deze capaciteiten staan vaak ook in de vacature vermeld. Daarnaast heb je verscheidene vaardigheden die al aangeboren zijn en welke nog te ontwikkelen zijn. Welke vaardigheden jij bezit, moeten in kaart worden gebracht aan de hand van een groot aantal vraagstukken. Denk hierbij aan logisch en abstract redeneren, ruimtelijk inzicht, taal- en rekenvaardigheid en analyserend vermogen. De resultaten die hieruit komen geven een goed beeld van jouw intelligentie. Voeg hier jouw eigen talenten aan toe en het kan ertoe leiden dat je aangenomen wordt voor een bepaalde functie of dat je een promotie kunt krijgen binnen het bedrijf waar je werkzaam bent. 

 


Jouw persoonlijkheid kan doorslaggevend zijn

Hoewel in de vacature voornamelijk in wordt gegaan op jouw vaardigheden en competenties, zijn veel gedragskenmerken ook doorslaggevend om een baan te krijgen. Het Vitacon Luteijn assessment test daarom jou als persoon en geeft een goede inschatting welk gedrag je gaat vertonen op de werkvloer. Ook dit kan namelijk doorslaggevend zijn als gekeken wordt of je bij een bepaald bedrijf past. Je moet immers een goede persoonlijkheid hebben. Ieder persoon is echter anders, waardoor de ene functie beter bij je gaat passen dan de andere. Het is van belang dat je voor jezelf weet wat jouw persoonlijkheid is en hoe je hierop in kunt spelen, zodat je de slechte kanten direct aan kunt pakken tijdens jouw loopbaan. 

 


Ga aan de slag met de voorbereidingen

Hoewel veel onderdelen van het Vitacon Luteijn assessment voor de hand liggend kunnen zijn, is het toch belangrijk dat je deze onderdelen goed voor gaat bereiden. De capaciteitentest kun je doornemen op basis van veel verschillende oefeningen, die jou niet alleen aan meer zelfkennis helpen, maar ook kunnen helpen bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Daarnaast is het goed om te weten welke vragen ervoor kunnen komen over jouw persoonlijkheid en het gedrag, zodat je weet hoe je moet antwoorden. Als je lang na moet denken over jezelf is de kans groot dat je de vragenlijsten in gaat vullen op basis van wat jij denkt dat bij het bedrijf past. Zorg er daarom voor dat je alle onderdelen een aantal keer hebt doorgenomen, zodat je een streepje voor hebt op jouw concurrentie. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Vitacon Luteijn assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen