Your code hereVijlbrief Assessment Oefenen?|Oefen je assessment en capaciteitentest!
Werkgevers willen steeds vaker goed in kaart kunnen brengen waar de sterke en zwakke punten liggen van huidige medewerkers. Daarnaast moeten uitsluitend de beste mensen worden aangenomen voor bepaalde functies, waardoor er meer werkzaamheden naar behoren worden uitgevoerd. Het is dan belangrijk dat dit op een gedegen manier in kaart wordt gebracht, zodat de vaardigheden van iedereen duidelijk zijn en eventuele doorgroeimogelijkheden op papier staan. Dit alles gebeurt aan de hand van het Vijlbrief assessment. Dit assessment wordt door zoveel bedrijven ingezet, dat de kans groot is dat jij er ook mee te maken krijgt. Mocht je tijdens jouw sollicitatie te maken krijgen met het assessment is het goed om te weten wat jou te wachten staat en hoe je jezelf hierop kunt voorbereiden. 

Inhoudsopgave


Vijlbrief


Met het Vijlbrief assessment worden vaardigheden getoetst

Het Vijlbrief assessment kan voor veel verschillende doeleinden in worden gezet. Dit kan al tijdens de sollicitatie, waardoor alleen de beste kandidaten voor een functie overblijven op basis van de vaardigheden en kwaliteiten die deze kandidaten bezitten. Daarnaast is het assessment geschikt om de vaardigheden van huidige werknemers in kaart te brengen. Zo kan er gekeken worden of iemand nog steeds bij dezelfde functie past of dat er veranderingen op de werkvloer plaats moeten vinden. Zo kan er ook naar doorgroeimogelijkheden gekeken worden, waardoor medewerkers op betere plekken uitkomen op basis van de vaardigheden. Mocht je nog helemaal niet weten welke baan bij jou past, dan kan Vijlbrief jou helpen door middel van het loopbaanassessment. Op basis van jouw vaardigheden worden dan een aantal opties geschetst. 

 


Verschillende onderdelen behalen

Het Vijlbrief assessment bestaat uit verschillende onderdelen om een beter beeld te krijgen van jouw kwaliteiten. Een van deze onderdelen is het analytisch vermogen. Vrijwel iedere werkgever hecht hier veel waarde aan, waardoor het belangrijk is dat je hier goed op scoort. Niet alleen gebeurt dit aan de hand van cijfers, maar ook op het gebied van teksten waar je vragen over moet beantwoorden. Je zult informatie goed moeten analyseren om tot het beste antwoord te komen. In een rechte lijn hoort hier ook verbaal redeneren bij. Ook hier krijg je een tekst te lezen, waarna er een aantal stellingen voorgelegd worden. Aan jou om deze stellingen te beantwoorden, zodat de juiste conclusie wordt getrokken. Zorg er daarbij voor dat je de informatie uit de teksten gebruikt in plaats van op jouw gevoel uitgaan. Zo voorkom je dat je de verkeerde antwoorden gaat geven. 

 


Altijd het beste antwoord paraat

Cijfermatig en ruimtelijk inzicht zijn ook belangrijke onderdelen van het Vijlbrief assessment. Cijfermatig inzicht kan op verschillende manieren getoetst worden. Zo kan er worden gekeken naar cijferreeksen, diagrammen of verhaaltjessommen. Bij deze onderdelen heb je ook gelijk logisch redeneren en informatie verwerken zitten. Hierdoor worden er meerdere vaardigheden tegelijkertijd getoetst. Jouw ruimtelijk inzicht gebeurt vaak door middel van kubussen. Deze kubussen moet je kunnen open- en dichtvouwen, kantelen en draaien, zodat je de juiste kubussen of plattegronden bij de vraag kunt vinden. Hiervoor moet je op alle verschillende vlakken letten, zodat er geen detail over het hoofd wordt gezien.

 


Behaal zelfvertrouwen door te oefenen

Je kunt je goed voorbereiden op het Vijlbrief assessment. Er zijn veel verschillende oefeningen te vinden, waardoor je je vaardigheden al kunt verbeteren voordat je de toetsen moet gaan maken. Stap voor stap ga je vooruitgang zien, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt voor het daadwerkelijke assessment en dit ook uitstraalt. De kans is zo vele malen groter dat jij een goede score behaalt en de baan of de doorgroeimogelijkheden het enige resultaat is. Daarnaast laat je met jouw ontwikkelingen zien dat je de motivatie hebt om bij te leren, zodat je een nog betere indruk achter kunt laten op jouw (potentiële) werkgever. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan. 

Artikelen in Vijlbrief assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen