Your code here Vidacto Assessment Voorbereiding | Vergroot je kans op Succes
Iedereen krijgt wel een keer te maken met een assessment. Voornamelijk wanneer je gaat solliciteren of doorgroeimogelijkheden wilt hebbe, kan hiervoor het Vidacto assessment voor ingezet worden. Dit assessment kan namelijk niet alleen bepalen of iemand geschikt is voor een functie, maar ook om te zien wat de sterke en zwakke punten liggen voor in de toekomst. Als aan jou gevraagd wordt om het assessment te doen is het goed om te weten wat je te wachten staat, zodat je jezelf goed voor kunt bereiden. Daarom geeft onderstaande informatie jou meer kennis over de inhoud. 

Inhoudsopgave


Vidacto


Breng jouw kwaliteiten in kaart met het Vidacto assessment

Het Vidacto assessment is een assessment dat veel mogelijkheden kan bieden voor zowel de werkgever als de werknemer. Deze brengt namelijk alle kwaliteiten van (potentiële) werknemers in kaart, waardoor er een goede match gevonden kan worden met een functie. Doordat de sterke en zwakke punten op papier komen te staan is er daarbij een goede basis voor zowel het aannemen van jou als werknemer als het bekijken van de doorgroeimiddelen in de toekomst. Mocht er een reorganisatie aankomen, dan is het voldoende gelegenheid om de resultaten van het assessment erbij te pakken en als leidraad erbij te houden voor de toekomst. Dit brengt ook kansen voor een eventuele promotie met zich mee. 


Jouw vaardigheden leren kennen en verbeteren

Bij het Vidacto assessment draait het dus om jouw functioneren binnen het bedrijf. Als je naar behoren of zelfs beter presteert, kan je dus ook doorstromen naar een betere functie. Dit biedt beide partijen een goed houvast. Het is daarom van belang dat je altijd gaat oefenen voor het assessment. Zo haal je niet alleen het beste bij jezelf naar boven, maar kun je door middel van trainingen er ook voor zorgen dat je weet hoe je jouw vaardigheden in kunt gaan zetten. Iedereen heeft immers verschillende vaardigheden, maar het is een kunt om deze ook daadwerkelijk te kunnen gebruiken om het assessment te halen. Bij Vidacto kan iedereen daarom gecoacht worden, zodat er ook gewerkt kan worden aan verbeterpunten. 


Verschillende onderdelen komen aan bod

Het is daarom ook verstandig om te weten welke onderdelen ervoor komen op het Vidacto assessment. Een van de onderdelen die je kunt verwachten zijn cijferreeksen. Deze reeksen bestaan uit meerdere cijfers die elkaar logischerwijs opvolgen. Het is aan jou om door middel van de ontdekte logica de reeks af te maken. Hiermee wordt niet alleen het logisch redeneren getoetst, maar ook cijfermatig inzicht. Bij figuurreeksen werkt het vrijwel op dezelfde manier, alleen dan moet je de logica binnen de figuren oplossen. Uiteindelijk moet je het ontbrekende figuur invullen aan de hand van jouw ruimtelijk en abstract inzicht. Het is daarom belangrijk dat je op alle veranderingen binnen een figuur goed in je opneemt, zodat je uiteindelijk tot het juiste komt. Het assessment sluit je af met verbale analogieën. Dit onderwerp bestaat uit een aantal zinnen, waarbij iets staat tot een ander onderwerp. Jij moet het onderliggende verband vinden om deze vragen op te lossen. 


Zet jouw zelfkennis in

Als je het Vidacto assessment gaat voorbereiden kun je ervoor zorgen dat je de vraagstellingen onder de knie krijgt. Je kunt aan de hand van de vraagstellingen ook steeds meer snelheid opbouwen, wat van pas kan komen op het daadwerkelijke assessment. Daarbij krijg je ook zelfkennis. Je weet van tevoren al waar je goed in bent en wat nog eventueel ruimte voor verbetering biedt. Als je op tijd begint met de voorbereidingen is er zelfs nog kans dat deze verbeteringen voor het assessment al zichtbaar worden. Je kunt deze daarom tijdens het assessment en de rest van de sollicitatieprocedure al aankaarten, wat ook weer extra punten oplevert en ervoor zorgt dat jouw potentiële werkgever een beter beeld van jou krijgt. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Vidacto assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen