Your code hereVerschoor & Oudshoorn Assessment?|Goede Voorbereiding Is De Halve Baan
Als data-analist weet je als geen ander dat je jouw vaardigheden goed aan moet kunnen tonen tijdens het assessment. Het is daarom ook te allen tijde van belang dat werkgevers data krijgen over mensen die binnen willen komen in het bedrijf. Dit gebeurt bij veel bedrijven door middel van het Verschoor & Oudshoorn assessment. Niet alleen komen hier meer inzichten uit voor jouw potentiële werkgever, ook kun je er zelf veel aan hebben. Veel bedrijven maken daarom veelvuldig gebruik van deze assessments, zodat de juiste kandidaten bij de functie komen en er ook veel geoptimaliseerd wordt. Voordat je het assessment gaat doen, is het van belang dat je zoveel mogelijk informatie verkrijgt over de inhoud en het belang van het assessment. 

Inhoudsopgave


Verschoor & Oudshoorn


Alle sterke en zwakke punten op een rijtje

Met het Verschoor & Oudshoorn assessment kunnen capaciteiten van iedere werknemer in kaart worden gebracht. Daarom wordt dit assessment ook vaak gebruikt als ontwikkelassessment of tijdens de sollicitatieprocedure. Op basis van de resultaten ontstaat er een goed beeld van de sterke en zwakke punten van iedere kandidaat, waardoor er ook gerichter naar een functie kan worden gekeken. Hierdoor kunnen dus ook betere beslissingen worden genomen, doordat data op papier komt te staan. Het doel is immers uiteindelijk om een goed draaiend bedrijf te hebben, waarbij werkgevers op de juiste plek zitten. 

 


Alle functies geoptimaliseerd op de werkvloer

Het Verschoor & Oudshoorn assessment kan zowel op teamniveau als op individueel niveau uitgevoerd worden. Daarnaast zijn er speciale assessments voor managers, waardoor er veel mogelijkheden zijn en iedereen een gepast assessment opgelegd krijgt. Zo kunnen zowel teams als individuen geoptimaliseerd worden voor een goede functie binnen het bedrijf en wordt er meer gebruik gemaakt van potenties die op de werkvloer te vinden zijn. De kwaliteiten komen immers allemaal aan bod, waardoor ook de werking binnen teams onder de loep wordt gelegd. Zo zie je dankzij de resultaten al snel wat wel en niet werkt en welke verbeterpunten er zijn ten opzichte van alle punten. Ieder team gaat hierdoor beter draaien en ieder individu binnen een team kan de rest aanvullen. 

 


Potentie zorgt voor promotie

Voor individuen kan het Verschool & Oudshoorn assessment ervoor zorgen dat werknemers geholpen worden bij de ontwikkeling. Dit kan gebeuren aan de hand van coaching. De resultaten uit het assessment zijn hierbij de leidraad. De sterke punten kunnen eraan bijdragen dat de minder sterke punten verbeteren. Daarbij wordt ook gekeken of je bij een bepaalde functie past of dat er misschien gekeken moet worden naar een andere mogelijkheid binnen het bedrijf. Niet alleen kom je hierdoor op een betere plek, maar iedere verbetering zorgt er ook voor dat je potentie hebt om door te groeien binnen het bedrijf. Dit kan uiteindelijk leiden tot promoties, die je bij het begin van jouw loopbaan nog niet had verwacht. 

 


Goed voorbereid het assessment in

Voordat je aan het Verschoor & Oudshoorn assessment begint, moet je jezelf goed voorbereiden. Je wilt immers dat er resultaten uit komen die jou helpen tijdens jouw loopbaan en waardoor er ook gerichter gezocht kan worden naar de juiste doorgroeimogelijkheden. De teamontwikkelingen worden op deze manier ook duidelijker. Zorg er daarom altijd voor dat je de capaciteitentest gaat oefenen, zodat jouw vaardigheden verbeteren. Zelfs wanneer je denkt dat dit niet mogelijk is, kun je versteld staan van jouw eigen kennen en kunnen. Uiteindelijk zul je meer zelfkennis krijgen, wat ook weer van pas kan komen voor het assessment en tijdens jouw loopbaan. Je weet beter hoe je alles in kunt gaan zetten. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Verschoor & Oudshoorn assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen