Your code here Van Harte & Lingsma assessment oefenen?|Een Goede Voorbereiding Helpt!
Tegenwoordig zetten steeds meer bedrijven een assessment in om de capaciteiten van (potentiële) werknemers in kaart te brengen. Een van de assessments waar je mee te maken kunt krijgen is het Van Harte & Lingsma assessment. Met dit assessment wordt gekeken op welke manier het team verbeterd kan worden door middel van de resultaten, waardoor medewerkers op een betere plaats binnen het bedrijf kunnen worden geplaatst. Daarnaast kan het gebruikt worden om nieuwe werknemers aan te nemen, waardoor er ook gelijk handvatten zijn voor eventuele doorgroeimogelijkheden. Ontdek snel hoe jij je het beste voor kunt bereiden op het assessment. 

Inhoudsopgave


Van harte & Lingsma


Het Van Harte & Lingsma assessment voor meerdere doeleinden inzetbaar

Het Van Harte & Lingsma assessment is bedoeld om organisaties bij te staan als het gaat om vraagstukken rondom werknemers. Dit kunnen zowel nieuwe als huidige werknemers zijn, waardoor de kwaliteiten beter in kaart gebracht kunnen worden. Niet alleen kan dit helpen om iemand aan te nemen die bij de functie past, ook kan er op deze manier gekeken worden of iemand nog altijd de juiste functie bekleed. Het zou immers zonde zijn als er andere mogelijkheden zijn die het bedrijf verbeteren waarbij individuele potenties beter tot zijn recht komen. Uiteindelijk kan zo het optimale uit de werkomgeving en iedere werknemer gehaald worden, zonder dat hier grote aanpassingen aan te pas moeten komen. 

 


De mogelijkheden liggen open

Het Van Harte & Lingsma assessment kan worden ingezet voor nieuwe sollicitanten. Hierbij draait het niet direct om doorgroeimiddelen, maar juist om het in kaart brengen van sterke en zwakke punten om te zien of iemand de functie kan vervullen. De kwaliteiten moeten overlap vertonen met de functie-eisen, waardoor de competenties waargemaakt kunnen worden. Ook wordt door middel van dit assessment gekeken of de instroom op de juiste manier is verlopen. Daarnaast kan er gedurende de jaren gekeken worden door middel van het assessment welke mogelijkheden er zijn om door te stromen. De vaardigheden liggen immers al open en de verbeterpunten zijn gedurende de loopbaan al verder ontwikkeld, waardoor er misschien mogelijkheden zijn om andere functies toe te wijzen op de werkvloer, waardoor de werkzaamheden kunnen versnellen en verbeteren. 

 


Voorbereiden helpt jou aan een goede baan

Je kunt je goed voorbereiden op het Van Harte & Lingsma assessment. Het draait immers om jouw capaciteitentest, waardoor het belangrijk is om deze vaardigheden goed onder de knie te krijgen. Je hebt altijd goede en minder goede punten, maar je kunt ze wel blijven verbeteren gedurende de voorbereidingen. Door de onderdelen zoveel mogelijk te herhalen ga je de vraagstellingen herkennen. Dit kan er ook toe leiden dat je sneller kunt antwoorden. Uiteindelijk helpt dit ook bij het verkrijgen van zelfkennis. Als je voor jezelf weet waar je goed in bent en wat nog verbeterd kan worden, dan kan dit helpen aan het vinden van een goede functie. Ook kom je erachter welke vaardigheden je precies beschikt. De resultaten die jij ondervindt gedurende de voorbereidingen helpen jou ook weer om een betere basis te leggen voor het assessment zelf, waardoor je indruk kunt maken op jouw potentiële werkgever. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Van Harte & Lingsma assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen