Your code here Time to Grow Assessment Oefenen|Train De Kristische Onderdelen!
Als werknemer wil je altijd op de beste plek zitten. Niet alleen houd je hier al rekening mee tijdens het zoeken naar een geschikte functie, ook gebeurt dit aan de hand van meer zelfkennis. Werkgevers maken daarbij altijd gebruik van een sollicitatieprocedure, zodat ook zij ervan uit kunnen gaan dat de functie op de juiste manier vervuld wordt. Dit gebeurt vaak aan de hand van het Time to Grow assessment. Dit assessment brengt alle kwaliteiten en vaardigheden in beeld, waardoor er een betere basis wordt gelegd om beslissingen te kunnen maken en een nieuwe werknemer aan te nemen op basis van de resultaten. 

Inhoudsopgave


Time to grow


Het Time to Grow assessment kijkt naar jouw vaardigheden

Als je hebt gehoord dat je het Time to Grow assessment af moet leggen, moet je goed weten wat je kunt verwachten. Dit kun je doen door zoveel mogelijk informatie door te lezen, waaronder wat het assessment precies inhoudt. Het assessment wordt zowel tijdens een sollicitatieprocedure als voor doorgroeimogelijkheden binnen bestaande teams ingezet. Bij beide draait het om de vaardigheden van een werknemer. Zo moet er gekeken worden of de vaardigheden overlap vertonen met de functie en kan er direct gezien worden waar eventuele verbeterpunten liggen. Zo zorgt een bedrijf er niet alleen voor dat de juiste kandidaat aangenomen wordt, maar ook dat er geschoven kan worden in het team om alles soepeler te laten verlopen. 

 


Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor verbetering

Gedurende jouw gehele loopbaan draait het om jezelf en het bedrijf te willen verbeteren. Het is daarom altijd goed om jouw vaardigheden onder de loep te leggen. Wellicht denk je bij bepaalde vaardigheden dat je deze bezit en blijkt tijdens het Time to Grow assessment van niet. Ook kan het zijn dat je erachter komt dat je andere vaardigheden bezit waar je eerder nooit aan gedacht hebt. Jouw sterke en zwakke punten komen in dit geval goed naar voren, waardoor er ruimte is voor verbetering en bedrijven hier beter op in kunnen spelen tijdens het toewijzen van een functie. Hoe meer je jezelf verbetert, hoe meer doorgroeimogelijkheden je hebt. Dit biedt jou uiteindelijk ook de kans om een promotie te krijgen, waardoor je weer opnieuw kunt groeien. 

 


Extra hulp bij het inzetten van jouw potentie

Het Time to Grow assessment is voor veel doeleinden inzetbaar. Zo kan het zijn voor zowel het gehele bedrijf, een team binnen het bedrijf als voor een individu. Ieders loopbaan is belangrijk, waarbij de kwaliteiten altijd een grote rol blijft spelen. Hiervoor kan ook coaching geboden worden. Met coaching wordt ervoor gezorgd dat potentie op de juiste manier ingezet wordt, zodat dit ook waargemaakt kan worden op de werkvloer. Door middel van trainingen zijn mensen in staat om meer uit zichzelf te halen en de kwaliteiten in te zetten voor het team waarin zij werkzaam zijn. Dit kan voor veel positieve veranderingen op de werkvloer zorgen. Mocht je als manager aan het werk zijn, dan blijft het ook belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Zo blijft het gehele team op de hoogte van alle ontwikkelingen en kan er geholpen worden naar een beter eindresultaat. 

 


Laat zien wat jij in huis hebt

Voor werkgevers biedt het Time to Grow assessment een goede basis voor de selectie van nieuwe medewerkers. Een CV of motivatiebrief biedt tegenwoordig niet meer alle garantie dat je aangenomen kan worden. Werkgevers willen hun potentiële werknemers ook in actie zien, waardoor de kans groot is dat je niet alleen jouw capaciteiten aan moet tonen, maar ook in de praktijk moet kunnen laten zien wat je in huis hebt. Je moet daarom te allen tijde zorgen dat je eruit haalt wat erin zit, wat begint bij een goede voorbereiding. Ga daarom aan de slag met het oefenen van de verschillende onderdelen, zodat je weet wat je te wachten staat en je de vragen snel en duidelijk kunt beantwoorden. Je hebt op deze manier altijd een streep voor op jouw concurrentie, waardoor de kans groter is dat je aangenomen wordt. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Time to Grow assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen