Your code hereQuiris Adviesgroep Assessment?|Vergroot Je Kans Op Succes!
Een assessment komt steeds vaker voor bij een sollicitatie. De kans is daarom groot dat ook jij gevraagd wordt om een assessment af te leggen voordat besloten wordt of je aangenomen bent of beter naar een andere baan op zoek kunt gaan. Een van de assessments die je tegenkomt, is het Quiris Adviesgroep assessment. Hiermee worden je vaardigheden getoetst aan de hand van een aantal vraagstukken. Als aan jou gevraagd wordt om de toets af te leggen, is het belangrijk dat je precies weet wat je te doen staat. Begin daarom op tijd met de voorbereidingen. Onderstaande informatie helpt jou op weg. 

Inhoudsopgave


Quiris


Het Quiris Adviesgroep assessment geeft jouw kwaliteiten weer

Het Quiris Adviesgroep assessment bestaat uit verschillende onderdelen. Ieder onderdeel toetst andere vaardigheden, zodat er een helder beeld ontstaat van jouw vaardigheden en jouw potentiële werkgever weet waarmee gewerkt kan gaan worden. Daarbij ben je zelf ook gebaat bij de uitslag van de toetsen. Je krijgt meer zelfkennis en weet precies waar jouw sterke en zwakke punten liggen. Zo kun je jouw sterke punten direct inzetten in het werkveld, terwijl je aan de zwakke punten gaat werken om meer uit jezelf te halen en doorgroeimogelijkheden voor jezelf te creëren. Zo heb je ook meer kansen in de toekomst en kun je ook voor de promotie binnen het bedrijf gaan. 

 


Begrijpend lezen en informatie verwerken

Een van de onderdelen waar je mee te maken krijgt tijdens het Quiris Adviesgroep assessment zijn verbaal redeneren en inductief redeneren. Inductief redeneren heeft te maken met begrijpend lezen en het kunnen interpreteren om zo tot nieuwe kennis te komen. Niet alleen kan hiermee gekeken worden of je de juiste kwaliteiten hebt, maar ook of er in de toekomst doorgroeimogelijkheden zijn. Zo ook bij verbaal redeneren. Je krijgt een tekst te lezen en moet hierover vragen beantwoorden. Deze vragen staan vaak in de vorm van stellingen gegeven, waaruit je de juiste conclusie moet trekken op basis van de informatie die in de teksten staan. 

 


Logisch redeneren voor veel werkvelden belangrijk

Cijfermatig en logisch redeneren komen ook voorbij op het Quiris Adviesgroep assessment. Hierbij word je geacht om aan de hand van cijfers en de logica die hierbij zit tot een goede conclusie te komen. Je zult daarom een goed inzicht moeten hebben en de logische beredenering op de juiste manier aan moeten pakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cijferreeksen. Deze reeksen bestaan uit een aantal cijfers, waarbij de laatste is weggelaten. Aan de hand van de logica tussen de cijfers kun je het laatste cijfer invullen. Door goed te bekijken welke stappen er ondernomen worden, kun je een groot deel van de gegeven antwoorden al wegstrepen, waardoor je de vraagstukken sneller beantwoordt. 

 


Heb kennis over jezelf voor het assessment

Naast de capaciteitentest heb je bij het Quiris Adviesgroep assessment ook te maken met een persoonlijkheidsonderzoek en een onderzoek naar jouw gedrag. Deze toetsen bestaan voornamelijk uit vragenlijsten. De vragenlijsten kennen geen goede en foute antwoorden. Het is bedoeld om een beter beeld van jou als persoon te krijgen, zodat het bedrijf kan inschatten of je binnen het team past. Het is daarom belangrijk dat je de vragen naar waarheid beantwoordt. Een bedrijf komt er al snel achter dat niet alles klopt, wat alleen maar meer gevolgen heeft voor jouw toekomst. Zorg er daarom voor dat je altijd goed voorbereid bent en weet wat je over jezelf kunt vertellen. Deze zelfkennis kan een goede indruk achterlaten op jouw assessoren. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Quiris Adviesgroep assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen