Your code here PiCompany Assessment Oefenen?|Een Goede Voorbereiding Helpt!
Ben je van plan om te solliciteren? Dan moet je ook rekening houden met een lang sollicitatieproces. Hoewel dit in eerste instantie begint door middel van jouw motivatiebrief en CV zijn er steeds meer werkgevers die gebruik maken van een assessment om meer over jou te weten te komen. Een van de assessments waar je mee te maken kunt krijgen tijdens een sollicitatie is het PiCompany assessment. Aan de hand van dit assessment komen jouw kwaliteiten beter naar voren en vinden de bedrijven de juiste match voor een bepaalde functie. Als aan jou gevraagd wordt om een assessment af te leggen, moet je goed weten wat jou te wachten staat. Onderstaande informatie geeft jou daarom meer inzicht in het assessment en de verschillende onderdelen. 

Inhoudsopgave


Picompany


Met het PiCompany assessment krijg je inzicht in jezelf

Het PiCompany assessment is een assessment dat op basis van het werkveld wordt samengesteld. Op deze manier worden de juiste vaardigheden getoetst en kan er een betere match voor een functie gevonden worden. Daarnaast kunnen de assessments ook dienen voor persoonlijke ontwikkeling en herindelingen van teams binnen een bepaald bedrijf. Alle resultaten vormen een goed beeld van de sterke en zwakke punten van iedere werknemer of sollicitant, waarmee gewerkt kan worden in de toekomst. Zo kan het assessment de leidraad zijn voor wanneer je door wilt groeien en heb je voor jezelf ook alle informatie bij de hand om aan jouw zwakkere punten te werken. Hiervoor werkt het assessmentbureau met de Connector Ability testen. 

 


Letten op de details binnen de reeksen

Een van de testen die je tegenkomt bij het PiCompany assessment is een cijferreeksen test. Hierbij krijg je verschillende cijferreeksen te zien, waarbij er een getal weggelaten is. Het is aan jou om de logica tussen de cijfers te ontdekken zodat het juiste cijfer op deze opengelaten plek komt te staan. Je moet dus logisch kunnen redeneren maar ook laten zien dat je een goed cijfermatig inzicht hebt. Daarnaast krijg je te maken met figuurreeksen. Deze werken in feite hetzelfde, maar dan heb je te maken met figuren. Deze figuren maken een bepaalde verandering door, waar het voornamelijk om kleine details draait. Je zult daarom goed op moeten letten welke pictogrammen er veranderen en hetzelfde blijven om het volgende figuur te kunnen invullen. 

 


De moeilijkheidsgraad verandert bij matrixen

Als laatste krijg je ook te maken met een matrix test op het PiCompany assessment. Deze test lijkt in veel opzichten op de cijfer- en figuurreeksen. Je krijgt namelijk wederom een reeks te zien, waarin een aantal figuren staan gegeven. Wanneer je hiermee aan de slag gaat, is het van belang dat je ook nu weer bepaald op basis van de veranderingen welke verandering een bepaald figuur doormaakt. Je moet daarom naar veel verschillende lijnen, vormen en kleuren kijken. Het grote verschil ten opzichte van de figuren is dat er dit keer geen reeks naast elkaar te zien is, maar in de vorm van een matrix. Je zult hierdoor dus extra op moeten letten, omdat je de figuren nu niet naast elkaar ziet staan. 

 


De beste voorbereiding voor jouw assessment

Voordat je aan het PiCompany assessment gaat beginnen is het van belang dat je jezelf goed voorbereid hebt. Dit begint al met het oefenen van de verschillende onderdelen en het doorlezen van de theorie. Je kunt jouw score namelijk positief beïnvloeden wanneer je genoeg geoefend hebt. Daarnaast krijg je veel zelfkennis. Je weet voordat je aan de toetsen begint namelijk al waar jouw sterke en zwakke punten liggen, waardoor je hier al eenvoudiger op in kunt spelen en deze al verder kunt ontwikkelen voordat je aan het daadwerkelijke assessment gaat beginnen. Hierdoor heb je een voorsprong op jouw concurrentie en is de kans groot dat je de baan toegewezen krijgt. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan. 

Artikelen in PiCompany assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen