Your code hereORGA Advies Assessment Oefenen?|Ga Voorbereid Het Assessment In!
Binnen ieder werkveld zijn er verschillende vraagstukken te vinden. Deze vraagstukken moeten niet alleen door de werkgever, maar ook door de werknemer opgelost worden. Bedrijven hebben daarom ook altijd belang bij de juiste medewerkers op de juiste plaats. Op basis van een motivatiebrief en CV kan er al een eerste keuze gemaakt worden voor geschikte kandidaten. Echter om de beste persoon te vinden voor de functie moet er naar meer gekeken worden dan alleen deze motivatie. Hier komt het ORGA advies assessment om de hoek kijken. Op basis van de resultaten krijgt een werkgever een beter beeld van de kwaliteiten, waardoor de keuze versimpeld wordt. 

Inhoudsopgave


Orga advies


Met het ORGA advies assessment kom je op de juiste plaats

Tijdens een sollicitatieprocedure kan het ORGA advies assessment helpen om het kaf van het koren te scheiden, waardoor alleen de beste kandidaat voor de functie overblijft. Op basis van de kwaliteiten en capaciteiten die uit de test komen, kan er namelijk gekeken worden of iemand echt alles in huis heeft om de werkzaamheden naar behoren uit te kunnen voeren. Wanneer een werkgever op de juiste plaats zit, wordt de productiviteit ook verhoogd. Naarmate de tijd vordert, zullen de kwaliteiten van iedere persoon op de werkvloer ook veranderen. Het assessment kan daarom ook ingezet worden om de ontwikkelingen in kaart te brengen, waardoor teams beter ingedeeld kunnen worden en de werkzaamheden nog beter uitgevoerd worden. Ook ontstaan er hierdoor nieuwe doorgroeimogelijkheden voor de medewerkers. 

 


Meer doorgroeimogelijkheden voor jezelf creëren

Het ORGA advies assessment draait om persoonlijke progressie. Er wordt daarom altijd gekeken naar een individu, wat uitgebreid kan worden naar een teamverband. Aan de hand van het persoonlijk progressie systeem kan de voortgang bijgehouden worden. De resultaten tonen namelijk precies waar jouw sterke en zwakke punten liggen, waardoor je aan jezelf kunt gaan werken. Een werkgever wil immers te allen tijde zien dat werknemers vooruitgaan en de zwakke punten om kunnen zetten naar iets positiefs, waardoor er doorgroeimogelijkheden ontstaan. Deze doorgroeimogelijkheden zijn niet alleen belangrijk voor jezelf om te werken naar een promotie, maar ook voor de werkgever om de teams beter te verdelen. Ieder individu vult de ander weer aan, waardoor de teams sterker worden. 

 


De nodige zelfkennis om het assessment te halen

Een ORGA advies assessment draait daarom altijd om capaciteiten. Er zijn veel verschillende vaardigheden te vinden in het werkveld, waardoor je jezelf goed voor kunt bereiden aan de hand van oefeningen. Deze oefeningen zorgen er uiteindelijk voor dat je voor jezelf al weet waar jouw sterke en zwakke punten liggen, zodat je deze op voorhand al verder kunt ontwikkelen. Je krijgt hierdoor niet alleen meer zelfkennis, maar kunt ook met jouw zelfontwikkeling aan de slag. Hoewel het niet altijd eenvoudig is om jouw zwakke punten om te zetten in betere punten heb je wel de nodige kennis in huis om een goede afloop van het assessment voor jezelf te creëren. Ook heb je met het oefenen een goede voorsprong op andere sollicitanten, omdat je al weet wat jou te wachten staat. Zo maak je een goede indruk op jouw toekomstige werkgever en kun je die felbegeerde baan in de wacht slepen. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in ORGA advies assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen