Your code hereMeurs Assessment Oefenen?|Bereid je Optimaal voor op het Assessment!
Solliciteren is niet meer zo eenvoudig als vroeger. Waar het vroeger voornamelijk een sollicitatiebrief en jouw CV was, moet er nu naar meer gekeken worden. Er komen immers steeds meer mensen binnen het werkveld, waardoor op voorhand al het kaf van het koren gescheiden moet worden. Dit resulteert erin dat werkgevers steeds selectiever te werk gaan en hier ook andere middelen voor in gaan zetten. Een van de middelen waar werkgevers mee kunnen gaan werken, is het Meurs assessment. Met dit assessment wordt de beste match gevonden voor een functie. Als aan jou gevraagd is om dit assessment af te leggen, dan kun je beter op alles voorbereid zijn. Onderstaande informatie helpt jou hierbij. 

Inhoudsopgave


Meurs


Verschillende onderdelen bij het Meurs assessment

Het Meurs assessment gaat voornamelijk over het oplossen van vraagstukken, zoals het aannemen van nieuwe medewerkers. Hiervoor is Meurs onderdeel van Eelloo, welke ook alle onderdelen van het assessment hebben bedacht. Dit zijn er nogal wat, maar ze leveren allemaal een bijdrage aan het in kaart brengen van jouw kwaliteiten. Zo komen er onder andere analogieën voorbij, waarbij je verbanden moet ontdekken. Ook classificeren is een onderdeel. Hier wordt jouw verbale intelligentie onder de loep gelegd op basis van een tekst en bijbehorende vragen. Begrijpend lezen is een belangrijk onderdeel van ieder werkveld. 

 


Rekenvaardigheid, verbanden en begrijpend lezen

Ook lezen is een vast onderdeel van het Meurs assessment. Je moet een tekst goed kunnen doorgronden om tot de juiste informatie te komen. Dit lijkt voor een deel op classificeren, omdat ook hier vragen beantwoord moeten worden op basis van de gevonden informatie en jouw begrijpend lezen. Als het gaat om verbanden en conclusies komen bijvoorbeeld diagrammen voorbij. Deze diagrammen geven jou informatie die jij moet verwerken in een antwoord. Je zult hiervoor op veel verschillende cijfers moeten letten en goed moeten lezen wat de bijbehorende vraag is. Cijfers zijn daarnaast ook een vast onderdeel van rekenen, cijferreeksen en sommen. Jouw rekenvaardigheid is belangrijk voor veel beroepen en daarbij moet je ook vaak de logica tussen de cijfers in de reeksen moeten ontdekken om het volgende cijfer in te vullen. 

 


Verbanden en ruimtelijk inzicht getoetst

Jouw redeneren en ruimtelijk inzicht worden getest aan de hand van figuurreeksen en kubussen. De figuurreeksen kennen een reeks aan figuren, waarin een bepaalde logica te vinden is. Aan de hand van veranderingen binnen de figuren moet je uiteindelijk het goede antwoord verkrijgen. Bij ruimtelijk inzicht moet je kubussen kunnen openvouwen, dichtvouwen, kantelen en draaien. Als laatste komt er ook een onderdeel woordenschat voorbij bij het Meurs assessment. Hoe breder jouw woordenschat is, hoe makkelijker dit onderdeel zal gaan. Daarnaast krijgen werkgevers ook een beter beeld van jouw algemene intelligentie wanneer je een goede woordenschat hebt. 

 


Oefenen brengt jou verder in jouw carrière

Het is belangrijk dat je voor het Meurs assessment gaat oefenen. In eerste instantie zal dit onnodig lijken, omdat je veel vaardigheden denkt te bezitten en deze ook onder de knie lijkt te hebben. Echter blijkt dit tijdens het oefenen vaak niet het geval te zijn en kom je er achter waar jouw sterke en zwakke punten liggen. Dit is een confrontatie voor jezelf en ook een goed leermoment. Op basis van het oefenen kun je er uiteindelijk voor zorgen dat je jezelf verbetert en meer vaardigheden kunt ontwikkelen. Dit zorgt er tevens voor dat je een betere score behaalt tijdens het assessment, waardoor de kans groter is dat jij de baan toegewezen krijgt. De kansen liggen in het verschiet voor de toekomst.

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan. 

Artikelen in Meurs assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen