Your code here Mercuri Urval Assessment Oefenen?|Oefen Voor Betere Resultaten!
Als je gaat solliciteren is de kans groot dat je jouw motivatiebrief en CV al klaar hebt liggen. Je wilt de functie graag hebben, dus hebt een uitgebreide brief geschreven met jouw motivatie, vaardigheden en andere kwaliteiten. Echter ben je dan vaak zo enthousiast, dat je van jezelf denkt dat je aan alle eisen voldoet. Dit is uiteraard geen probleem, maar een werkgever wil graag meer over jou weten. Hiervoor wordt vaak een assessment ingezet, zodat er een beter beeld wordt geschept en jouw vaardigheden en competenties in kaart worden gebracht. Een van deze assessments die je tegen kunt komen is het Mercuri Urval assessment. 

Inhoudsopgave


Mercuri urval


Een beter beeld van jou als persoon met het Mercuri Urval assessment

Het Mercuri Urval assessment helpt werkgevers om een beter beeld te geven van toekomstige en huidige werknemers. Hierdoor kan verzekerd worden dat iemand op de juiste plaats binnen het bedrijf terecht komt, wat zowel voor het bedrijf als voor de werknemer ten goede komt. Het plezier in het werk moet immers blijven. Mercuri Urval helpt daarom bij het recruiten, analyseren, adviseren en consulten, zodat bedrijven de beste oplossingen kunnen vinden. Met behulp van het assessment is de kans vele malen groter dat de juiste match wordt gevonden. Daarom worden de vaardigheden en competenties in kaart gebracht en kan er worden gekeken naar de persoonlijkheid van sollicitanten en huidige werknemers. 

 


Werken in stressvolle situaties

Het Mercuri Urval assessment bestaat uit veel verschillende onderdelen, die worden aangepast aan de sector waarin je werkzaam bent. Een van de onderdelen die je tegen kunt komen op het assessment is de psychometrische analyse. Tijdens deze analyse wordt er gekeken naar jouw persoonlijkheid en hoe je handelt in bepaalde situaties. Jouw persoonlijkheid moet binnen het bedrijf passen en daarbij zijn stressvolle situaties vaak een doorslaggevende factor bij het bepalen of je een goede match gaat zijn met de functie. Daarmee samenhangen ook jouw vaardigheden. Aan de hand van de capaciteitentest worden deze in kaart gebracht, zodat er een beter beeld bestaat en de beslissing kan worden gebaseerd op data. 

 


Jouw persoonlijkheid en motivatie belangrijk

Het Mercuri Urval assessment kan ook bestaan uit diepte-interviews. Deze interviews gaan over veel uiteenlopende onderwerpen, waardoor je als persoon in zijn geheel wordt beoordeeld. Er moet immers een compleet beeld ontstaan voordat je ergens aan de slag kunt gaan. Deze vragen gaan niet alleen over jou als persoon, maar ook over jouw loopbaan en de plannen die je hebt voor de toekomst. Je hebt immers een bepaalde motivatie en weet waar je naartoe wilt werken. Door dit voor jezelf helder te hebben, kan er tijdens het assessment ook een betere conclusie getrokken worden. Je wilt immers jezelf kunnen zijn tijdens het beoefenen van jouw beroep, waardoor je ook op de juiste plek moet zitten. 

 


Veel sectoren hebben er baat bij

Nu je weet welke onderdelen ervoor kunnen komen op het Mercuri Urval assessment, kan er ook nog gekeken worden naar de sectoren waarvoor het assessment voornamelijk in wordt gezet. Een daarvan is de retail. Hier moet je gedurende jouw loopbaan goed met klanten om kunnen gaan, de nodige kennis bezitten over het assortiment en daarbij ook met geld om kunnen gaan. Ook energiebedrijven, de financiële- en zakelijke dienstverlening en de industrie maken gebruik van het assessment. Uiteraard zijn er veel verschillende sectoren die niet genoemd zijn bij bovenstaande voorbeelden. Om er zeker van te zijn dat je met het assessment te maken krijgt, kun je het beste naar alle eisen kijken en eventueel navraag doen bij het bedrijf waar je gesolliciteerd hebt. Zo kun je op de juiste manier voorbereiden en heb je altijd een streepje voor op jouw concurrentie. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Mercuri Urval assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen