Your code hereMenea Assessment Oefenen?|Vergroot je kans op succes!
Veel bedrijven hechten vandaag de dag meer waarde aan data. Jouw motivatiebrief en CV zijn hierdoor niet altijd meer leidend om aangenomen te worden voor een bepaalde functie. Een assessment wordt daarom steeds vaker ingezet om op basis van jouw kwaliteiten, vaardigheden en competenties te bepalen of je geschikt bent voor het werk binnen een bedrijf. Je hoeft daarom ook niet vreemd om te kijken wanneer jou gevraagd wordt om het assessment af te leggen. Een van deze assessments is het Menea assessment. Voordat je de toets gaat maken is het van belang dat je zoveel mogelijk voor gaat bereiden. 

Inhoudsopgave


Menea


Altijd een aangepast Menea assessment voor de functie

Met het Menea assessment kan gekeken worden naar de in-, uit- en doorstroom van personeel. Op basis van verschillende testen kan er zowel advies, training, coaching, re-integratie als outplacement gerealiseerd worden. Welk onderdeel er ook plaats moet vinden, het assessment wordt hier volledig op aangepast. Het advies zorgt ervoor dat er een helder beeld ontstaat van de werknemer, het team of de organisatie. Het bedrijf moet immers altijd groeien en een beter imago opbouwen, wat alleen gaat als er gewerkt wordt met de juiste data. Op basis hiervan kunnen er ook trainingen aangeboden worden, zodat ieder individu verder kan groeien en zich kan blijven ontwikkelen tijdens de loopbaan. Uiteindelijk blijft de ontwikkeling immers het belangrijkste, waardoor coaching ook een goede manier kan zijn. Deze coaching is tevens beschikbaar voor re-integratie. 

 


Re-integratie en outplacement onder de aandacht

Re-integratie kan van belang zijn voor veel mensen die lang in de ziektewet hebben gezeten. Met het Menea assessment wordt daarom niet alleen gekeken of de vaardigheden er nog altijd zijn voor de functie waarin deze persoon werkzaam was, maar ook of er een betere oplossing te vinden is binnen het bedrijf zodat er geen terugval plaatsvindt. Uiteindelijk zijn er veel mensen die op deze manier ergens anders binnen het bedrijf werkzaam zijn, waardoor de gevolgen van een ziekte niet van toepassing zijn op de manier waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd. Hierbij is niet alleen het bedrijf gebaat, maar weet de werknemer ook precies waar deze aan toe is op basis van de data die is verzameld. Zo kan er uiteindelijk ook gekeken worden naar eventuele outplacement, omdat een functie binnen het bedrijf niet meer mogelijk is. 

 


Meer mogelijkheden op basis van de resultaten

Het Menea assessment wordt ook bij outplacement ingezet. Hierbij wordt er gekeken naar eventuele geschikte functies, waardoor een overstap in jouw loopbaan minder groot wordt. Op basis van jouw vaardigheden en competenties wordt gekeken welke functies eventueel bij jou zouden passen en waar je jouw voldoening uit kunt halen. Je zit immers zo vast in het dagelijkse ritme, dat je andere mogelijkheden uit het oog verloren kunt zijn. De mogelijkheden zijn echter ruimer dan je denkt, waardoor er wellicht een verrassing in het verschiet ligt en je aan andere beroepen komt dan wanneer je zelf gaat zoeken op de verschillende banenwebsites. 

 


Begin vandaag nog aan jouw ontwikkeling

Waarvoor het Menea assessment ook wordt ingezet, je kunt je altijd voorbereiden op de toetsen. Er zijn veel verschillende oefeningen en vragenlijsten te vinden waarmee je aan de slag kunt gaan, zodat je gewend raakt aan de vraagstukken en jouw antwoorden paraat hebt. Daarbij komt ook dat je een beter zelfbeeld krijgt en de opgedane kennis kunt gebruiken om meer uit de toets te halen. Hoe meer je oefent, hoe beter het immers zal gaan. Jouw zelfontwikkeling begint daarom vanaf het moment dat je begint met de voorbereidingen voor het assessment. Uiteindelijk ga je merken dat je een streepje voor hebt op jouw concurrenten en een goede indruk achterlaat op de assessoren die betrokken zijn bij jouw assessment. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Menea assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen