Your code here LTP Assessment Oefenen?|Bereid Je Optimaal Voor!
Heb je gesolliciteerd en is jou gevraagd om een assessment af te leggen? Dan houdt dit in dat je bij een van de betere kandidaten hoort voor de functie. Vanaf dit moment wordt het alleen maar spannender. Want wat wordt er precies van jou gevraagd en hoe zorg je ervoor dat je de beste score behaalt? Uiteindelijk is het doel toch om de baan in de wacht te slepen, wat alleen kan als je jezelf goed voorbereidt. Als dit voor het LTP assessment is het belangrijk om onderstaande informatie door te lezen, zodat je goed voorbereid van start gaat en er alle voordelen uit kunt halen. 

Inhoudsopgave


LTP


Het LTP assessment toont jouw competenties

Het LTP assessment is bedoeld om jouw vaardigheden en competenties in kaart te brengen. Deze moeten namelijk een overlap hebben met de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt. In jouw motivatiebrief is al naar voren gekomen dat je bepaalde vaardigheden bezit, maar in hoeverre klopt dit? De resultaten van het assessment tonen uiteindelijk welke vaardigheden je daadwerkelijk bezit, zodat er een goede match ontstaat met de functie. Dit is niet alleen van belang voor de werkgever, welke een beter beeld over jou krijgt, maar ook voor je eigen zelfkennis. Je weet immers precies waar je aan toe bent en kunt in de toekomst aan jouw zwakke punten werken. Hierdoor creëer je voor jezelf weer nieuwe doorgroeimogelijkheden en zit er wellicht een promotie voor je bij. 

 


Beantwoord de vragen naar behoren

Bij het LTP assessment komen veel verschillende onderdelen kijken. Ieder onderdeel heeft weer een eigen vaardigheid die getoetst wordt, waardoor alles goed uiteengezet kan worden en er ook een helder beeld ontstaat van jouw sterke en zwakke punten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de abstracte matrix test. Bij deze test krijg je acht figuren te zien in de vorm van een matrix, waar een bepaald patroon in te vinden is. Het is aan jou om het patroon te ontdekken en het laatste figuur aan de reeks toe te kunnen voegen. Ook verbale relaties worden getoetst. Hierbij krijg je een tekst te lezen en moet je op basis hiervan een aantal stellingen beantwoorden. Het begrijpend lezen is hierbij van belang. 

 


Verbanden en logica veel getoetste onderdelen

De syllogismen test is een ander onderdeel van het LTP assessment. Deze bestaat uit drie zinnen. De eerste twee zinnen moeten samen de conclusie volgen. Het is aan jou om de juiste conclusie te trekken op basis van de eerste twee zinnen. Deze worden vaak in cirkels gezet, waarbij een overlapping plaats kan vinden tussen de verschillende onderdelen. Daarna ga verder met de numerieke vaardigheden test. Hier wordt jouw cijfermatige inzicht mee getest. De verschillende cijfers die worden getoond vormen samen het uiteindelijke antwoord. Je zult daarom goed moeten kijken welke informatie er te vinden is op basis van deze cijfers. Zo ook bij cijferreeksen. Deze reeksen bestaan uit een aantal cijfers, welke elkaar logischerwijs opvolgen. Het is aan jou om deze logica te ontdekken en uiteindelijk het laatste cijfer invullen. 

 


Voldoe aan alle functie-eisen

Alle vaardigheden die uiteindelijk getest worden op het LTP assessment vormen een beter beeld van jouw kwaliteiten. Hierdoor heeft de werkgever een idee en bepaalde verwachtingen van jou op de werkvloer. Mochten deze overeenkomen met de functie-eisen, dan is de kans groot dat je wordt aangenomen voor de functie. De gehele test is dus als het ware een goede manier om alle vaardigheden en competenties te testen en de beste match te vinden tussen het bedrijf en een potentiële medewerker. Het is daarom van belang dat je zoveel mogelijk gaat oefenen, zodat je helemaal klaar bent voor het assessment en de beste score behaald van alle kandidaten. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in LTP assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen