Your code here Libertijn Assessment Oefenen?|Ga Voorbereid het Assessment in!
Hoe vaak heb je ondertussen al een sollicitatiebrief en jouw CV ingestuurd? Vaak krijg je een afwijzing of val je na een eerste gesprek al af. Als je echter binnen de lijst met kandidaten valt die nog altijd opvallen, dan is de kans groot dat je wordt uitgenodigd voor een assessment. Met dit assessment zorgen werkgevers er namelijk voor dat er een goede match wordt gevonden voor de openstaande functie. Een van de assessments die jij kunt maken is het Libertijn assessment. Het is daarom van belang dat je je zo goed mogelijk voorbereid door er veel over te lezen en te gaan oefenen met de vraagstukken. 

Inhoudsopgave


Libertijn


Data en jouw persoonlijkheid in kaart met het Libertijn assessment

Het Libertijn assessment is niet alleen bedoeld om data te verzamelen over jouw vaardigheden en competenties, maar wordt ook ingezet om gedragsveranderingen te constateren. Hoewel cijfers en resultaten veel over een persoon kunnen zeggen is het niet voldoende om alleen hierop te bouwen. De persoonlijkheid van ieder individu moet immers ook in het achterhoofd gehouden worden om te kunnen groeien. Daarom wordt met het assessment een helder beeld geschept over jouw vaardigheden, competenties en de talenten van huidige en potentiële werknemers. Op deze manier kan een organisatie groeien en alles uit de teams halen. 

 


Ook voor het uitstippelen van jouw loopbaan

Het Libertijn assessment is er voor iedere werknemer. Of je nou nog zoekende bent naar een nieuwe functie, aan het solliciteren bent of juist al een aantal jaar werkzaam bent binnen een bedrijf, je kunt altijd rekenen op goede assessments. Als loopbaanassessment krijg je een goed beeld van jouw eigen vaardigheden en competenties en worden er enkele suggesties gedaan over de functies die hierbij aansluiten. Zo krijg je een loopbaanadvies waardoor je gerichter kunt gaan zoeken naar een nieuwe baan. Ook kan het je helpen bij outplacement. Je wilt immers dat je voor een nieuwe functie voldoende bagage hebt, zodat je weet waar je naartoe kunt werken en welke functies er überhaupt bij jouw vaardigheden en competenties passen. Zo word je gecoacht in de richting van jouw nieuwe carrière. 

 


Meerdere vaardigheden komen voorbij

Het Libertijn assessment kan door werkgevers ingezet worden als selectieassessment, waardoor er een goede keuze kan worden gemaakt voor een nieuwe werknemer. Er moet immers een goede match zijn en dit kan alleen wanneer de vaardigheden op een gedegen manier in kaart zijn gebracht. Hiervoor worden verschillende vaardigheden getest. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jouw logisch redeneren, maar ook rekenvaardigheid, taalvaardigheid en numeriek redeneren. Alle onderdelen kennen eigen vraagstukken, waardoor iedere vaardigheid ook een eigen resultaat krijgt. Alle resultaten bij elkaar opgeteld vormen jouw eindbeoordeling. Hoe hoger jouw score, hoe beter je het hebt gedaan. Het is daarom altijd zaak om de hoogste score te behalen, zodat de baan aan jou toegewezen wordt. 

 


Zet jouw zelfkennis in op het assessment

Het is belangrijk om goed te blijven oefenen voor het Libertijn assessment. De grote hoeveelheid vraagstukken die je tegenkomt bij het oefenen zorgen er namelijk voor dat je voor jezelf al een goed beeld hebt gecreëerd over jouw competenties en vaardigheden. Je krijgt hierdoor automatisch veel zelfkennis, wat je ook weer in kunt zetten in andere onderdelen van het assessment. Daarnaast raak je bekend met de vraagstellingen, waardoor het op het uiteindelijke assessment ook een stuk sneller gaat. Je zult hierdoor minder tijdsdruk ervaren en hebt altijd een grote voorsprong op de concurrentie. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan. 

Artikelen in Libertijn assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen