Your code hereLeeuwendaal Assessment Oefenen?|Oefen je Assessment en Capaciteitentest
Jouw vaardigheden zijn gedurende jouw loopbaan van belang. Niet alleen moet je deze in kunnen zetten om alle werkzaamheden naar behoren uit te kunnen voeren, ook worden deze iedere keer opnieuw getest door een werkgever. Dit begint al bij jouw sollicitatie. Als je op basis van jouw motivatiebrief en CV wordt uitgenodigd om een assessment te doen, behoor je tot een van de kanshebbers van de functie. Daarnaast kan het ook tijdens jouw loopbaan bij een bedrijf gebruikt worden om doorgroeimogelijkheden te creëren. Een van de assessments die jij tegen kunt komen is het Leeuwendaal assessment. 

Inhoudsopgave


Leeuwendaal


Alle gegevens verzameld met het Leeuwendaal assessment

Het Leeuwendaal assessment is een adviesgroep die informatie helpt te vergaren voor organisaties om verschillende vraagstukken op te lossen. Denk hierbij aan vragen over potentiële werkgevers, maar ook hoe het team beter kan functioneren of hoe het bedrijf in het algemeen kan groeien. Dit wordt altijd gedaan op basis van vaardigheden en competenties, waardoor er een helder beeld ontstaat over ieder individu. De resultaten van een assessment kunnen daarom ook leidend zijn voor wanneer jij een bepaalde functie graag wilt hebben. Deze kwaliteiten moeten immers overeenkomen met de functie-eisen die vermeld staan in de vacature. Waarvoor het assessment ook wordt ingezet, je bent altijd verzekerd van een eerlijk resultaat en goed advies voor jouw verdere carrière. 

 


Kwaliteiten en verbeterpunten overzichtelijk gemaakt

Als eerste wordt er gekeken naar jouw kwaliteiten en aandachtspunten. Op basis van verschillende vraagstukken van het Leeuwendaal assessment wordt er een beeld geschetst die deze punten in kaart brengen. Denk hierbij aan jouw competenties. Er worden vaak verschillende competenties gevraagd in de vacature van de functie, waaraan jij moet voldoen om in aanmerking te komen. Als er een grote overlap is, dan is de kans groter dat je wordt aangenomen. Daarbij zijn beide partijen ook gebaat. Hoe meer overlap er is op basis van jouw kwaliteiten, hoe beter je gaat functioneren en plezier uit jouw werk kunt halen. De aandachtspunten zijn er ook altijd. Niet iedereen is overal even goed in, waardoor ook dit in kaart gebracht moet worden. Zo weet je precies waar je aan moet werken en kun je jouw verbeteringen gebruiken voor de doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. 

 


Het assessment helpt jou bij jouw loopbaan

Het kan ook zijn dat je nog helemaal niet weet welke richting je uit wilt, waardoor je eerst loopbaanadvies wilt hebben. Ook hier kan het Leeuwendaal assessment bij helpen. Bij dit assessment worden ook jouw vaardigheden en competenties in kaart gebracht en wordt er gekeken naar jouw persoonlijkheid. Aan het einde komt hier een score uit, waaraan een aantal functies gehangen kunnen worden. Het zou zomaar kunnen zijn dat je geheel nieuwe functies leert kennen, maar er kan ook een bepaalde overlap zijn met functies die je voor jezelf bedacht had. Je hebt hierdoor handvatten om gerichter naar een beroep te gaan zoeken, waardoor je ook beter weet dat je op de juiste plek terecht komt. Het advies kan jou daarom goed vooruithelpen als je nog aan het twijfelen bent. 

 


Blijven herhalen tot de dag van het assessment

Voor welk doeleind je het Leeuwendaal assessment gaat doen, je moet er altijd voor zorgen dat je je op de juiste manier voor hebt bereid. Dit begint door alle vraagstukken te oefenen, zodat je weet wat je kunt verwachten. Tijdens het oefenen kom je er al snel achter welke onderdelen goed gaan en waar jouw zwakkere punten liggen. Door veel te blijven herhalen zorg je ervoor dat je al meer vooruitgang boekt, wat jou kan helpen tijdens het officiële assessment. Je hebt hierdoor altijd een grote voorsprong op jouw concurrenten en gaat met een goede basis aan de slag. .

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan. 

Artikelen in Leeuwendaal assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen