Your code here Leaufort Assessment Oefenen?|Ga Voorbereid het Leaufort Assessment In
Het solliciteren naar een baan is niet meer zo eenvoudig als vroeger. Vaak kom je aan de hand van een sollicitatiebrief en CV niet meer zomaar binnen en ook het uitnodigen voor een gesprek is geen garantie meer om aangenomen te zijn. Vaak vragen werkgevers jou namelijk om een assessment af te leggen, waarin jouw vaardigheden en competenties nog beter in beeld kunnen worden gebracht. Een voorbeeld van zo’n assessment is het Leaufort assessment. Als jouw vaardigheden overlap vertonen met de functie-eisen in de vacature is de kans groot dat je wordt aangenomen. Het is daarom van belang dat je jezelf gaat voorbereiden op het gehele assessment om jouw kansen te kunnen vergroten. 

Inhoudsopgave


Leaufort


Het Leaufort assessment voor iedereen een succes

Het Leaufort assessment helpt bedrijven bij het beantwoorden van vraagstukken omtrent personeel. Denk hierbij aan zowel potentiële als huidige medewerkers, die gedurende hun loopbaan moeten blijven ontwikkelen. Zo worden door middel van het assessment alle kwaliteiten en competenties in kaart gebracht, zodat er een goede basis is om aan te kunnen werken voor de toekomst. Daarbij hebben werkgevers een beter beeld van wie bij de functie past en waar eventuele verbeterpunten liggen. Als werknemer heb je hier ook veel baat bij. Niet alleen weet je of je de juiste richting hebt gekozen in jouw carrière, ook weet je waar je aan moet gaan werken om doorgroeimogelijkheden voor jezelf te creëren. Zo kun je uiteindelijk werken naar een promotie en zit je altijd op de juiste plek binnen een bedrijf. 

 


De juiste keuze voor iedereen gemaakt

Het Leaufort assessment kan op twee verschillende manieren ingezet worden. Een daarvan is als selectieassessment, waarmee je te maken krijgt als je gesolliciteerd hebt naar een baan binnen het bedrijf. De werkgever wil namelijk de beste match vinden op basis van de functie-eisen die gesteld zijn, zodat de werkzaamheden ook naar behoren uitgevoerd worden. Aan de hand van de resultaten worden een goede selectie gemaakt en is de kans groter dat zowel de werkgever als de werknemer de juiste keuze maken. Tijdens dit assessment worden alle vaardigheden en competenties onder de loep gelegd, zodat de data verzameld kan worden. Op basis van jouw prestaties, de sollicitatiegesprekken en jouw CV wordt uiteindelijk bepaald of je bij de functie past en of het bedrijf met jou verder wilt. 

 


Doorgroeimogelijkheden voor jezelf creëren

Een andere mogelijkheid van het Leaufort assessment is het ontwikkelassessment. Hierbij draait het voornamelijk om de huidige werknemers. In de loop van de jaren maken alle medewerkers ontwikkelingen door, waardoor het kan zijn dat iemand niet meer op de juiste plaats zit. De huidige vaardigheden moeten dan in kaart worden gebracht en de potenties moeten meegenomen worden in het uiteindelijke resultaat. Op basis van de resultaten kan gekeken worden naar doorgroeimogelijkheden en eventueel ook naar wisselingen in de teams. Zo worden de teams nog sterker en kan er gestreefd worden naar nieuwe mogelijkheden. De verborgen talenten die hieruit naar boven komen, zullen je verbazen. 

 


De mogelijkheden zijn eindeloos

Welke vorm van het Leaufort assessment je ook af moet leggen, het blijft belangrijk om je hierop voor te bereiden. Je kunt namelijk door middel van het oefenen van alle vraagstukken al gewend raken aan de vraagstellingen, waardoor het eenvoudiger wordt om door de testen heen te komen. Daarnaast krijg je meer kennis over jouw eigen kennen en kunnen, wat ook een goede basis kan zijn om een baan in de wacht te slepen. Het uiteindelijke doel is immers jouw droombaan, welke je alleen kunt krijgen als je precies weet waar je toe in staat bent en welke mogelijkheden er voor jezelf in het verschiet liggen. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Leaufort assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen