Your code hereKenhardt Assessment Oefenen?|Begin vandaag met Oefenen!
Je hebt je sollicitatiebrief en CV ingeleverd en hebt het eerste gesprek gehad. Jouw potentiële werkgever is enthousiast over wat je allemaal vertelt en het gevoel van jouw kant is ook goed. Dat betekent echter niet dat je direct bent aangenomen voor een bepaalde functie. Veel werkgevers vragen jou namelijk ook een assessment te doen, zodat er meer over jouw vaardigheden en competenties duidelijk wordt. Het Kenhardt assessment is een van de assessments die je tegen kunt komen tijdens jouw sollicitatieprocedure. Het is daarom goed om te weten wat er op het assessment voor komt en hoe je jezelf hierop voor kunt bereiden. 

Inhoudsopgave


Kenhardt


Het bedrijf verbeteren aan de hand van het Kenhardt assessment

Het Kenhardt assessment is speciaal ontworpen om vaardigheden, competenties en persoonlijkheden in kaart te brengen. Al deze zaken zijn belangrijk voor werkgevers om te zien of er voldoende overlap is met een openstaande functie. Zo kunnen bedrijven ervoor zorgen dat alleen de besten aangenomen worden en de teams ermee vooruitgaan. Niet alleen kan het assessment daarom ingezet worden tijdens een sollicitatieprocedure, maar ook als ontwikkelassessment om de huidige medewerkers opnieuw te toetsen en eventueel veranderingen aan te brengen binnen de teams. Zo gaan alle werkzaamheden vooruit en kan een werkgever een betere basis opbouwen voor de toekomst. 

 


Jouw persoonlijkheid belangrijk voor het bedrijf

Een van de onderdelen van het Kenhardt assessment waar werkgevers gebruik van maken zijn persoonlijkheidsvragenlijsten. Zoals de naam al aangeeft, gaat dit over jouw persoonlijkheid. Hierbij zijn geen foute of goede antwoorden. Iedere persoon is uniek en daar horen bepaalde eigenschappen bij. Uiteraard heb je aan de hand van de resultaten wel handvatten om jouw persoonlijkheid te verbeteren. Het doel van dit onderdeel is om te bekijken of jouw persoonlijkheid bij het bedrijf past en of je jouw werkzaamheden hierdoor ook op de juiste manier uitvoert. Soms botsen persoonlijkheden zo erg, dat de werkzaamheden blijven liggen en er voornamelijk problemen op de werkvloer ontstaan. Werkgevers hechten daarom veel waarde aan de uitslag. 

 


Interviews en vragenlijsten onderdeel van het assessment

Ook interviews en motivatievragenlijsten kunnen een onderdeel zijn van het Kenhardt assessment. Deze interviews zijn diepte-interviews. Hierdoor komen er veel verschillende onderwerpen voorbij, welke niet alleen gebaseerd zijn op het werkveld, maar ook over jou persoonlijk en de manier hoe je bepaalde kwesties aangaat. Het is belangrijk dat je voor jezelf helder hebt hoe je op bepaalde zaken reageert en of er onderwerpen zijn waar je moeite mee hebt. Bij de motivatievragenlijsten draait het, zoals de naam al aangeeft, om jouw motivatie. Werkgevers willen immers uitsluitend gemotiveerde mensen op de werkvloer, zodat de werkzaamheden uitgevoerd worden. Hier worden ook doorgroeimogelijkheden bij betrokken. Hoe gemotiveerder je bent, hoe meer mogelijkheden je voor jezelf wilt verwezenlijken. 

 


De juiste medewerker bij de juiste functie

Iedere vacature heeft enkele vaardigheden en competenties die je moet bezitten om aangenomen te worden. Door middel van een capaciteitentest worden jouw vaardigheden onder de loep gelegd. Een grote hoeveelheid vragen zorgen ervoor dat er een helder beeld ontstaat over verschillende vaardigheden, zodat de werkgever weet of je de juiste bezit voor de functie. Daarnaast kan het zijn dat je praktijksimulaties moet ondergaan om jouw vaardigheden en competenties in de praktijk te laten zien. Hier wordt een situatie nagebootst waarmee je te maken krijgt op de werkvloer. Je moet dan precies laten zien hoe jij met een bepaalde situatie omgaat. 

 


Oefenen voor extra kansen

Als je het Kenhardt assessment moet gaan maken is het van belang dat je zoveel mogelijk gaat oefenen. De verschillende onderdelen moeten eigen gemaakt worden en daarbij kun je jouw vaardigheden al verder ontwikkelen. Zo krijg je niet alleen een helder beeld van jouw sterke en zwakke punten, maar heb je ook direct de juiste ontwikkeling voor handen. Begin daarom op tijd met het oefenen, zodat je het vaak kunt herhalen en jezelf al verbeterd hebt voordat het moment van het assessment aangebroken is. Zo heb je altijd een streepje voor op de concurrentie en is de kans groter dat je de baan toegewezen krijgt. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Kenhardt assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen