Your code here Ixly Assessment Oefenen?|Ga Voorbereid het Ixly Assessment in!
In welk werkveld je ook te werk gaat, je krijgt altijd te maken met testen die jouw vaardigheden en competenties onder de loep nemen. Deze worden vaak gegeven in de vorm van een assessment, omdat werkgevers op deze manier alle data kunnen verzamelen die nodig zijn om een goede beslissing te kunnen maken. Dit houdt ook in dat je zowel als sollicitant als huidige werknemer te maken kunt krijgen met zo’n toetsmoment. Een van de assessments die je tegen kunt komen is het Ixly assessment. Mocht je op de HAVO, VWO of als werknemer met het assessment te maken krijgen, dan kun je het beste zoveel mogelijk informatie verzamelen. Waaronder onderstaande informatie. 

Inhoudsopgave


ixly


Jouw kwaliteiten op een rij met het Ixly assessment

Het Ixly assessment is opgericht om bedrijven en organisaties te helpen bij het oplossen van vraagstukken. Hier komen niet alleen assessoren aan te pas, maar ook software. Aan de hand van veel verschillende vragen wordt data verzameld, die niet alleen kan dienen voor het selecteren van de juiste werknemers, maar ook gemotiveerde studenten die aan een bepaalde opleiding willen beginnen. Aan de hand van het assessment ontstaat er een goed beeld van de kwaliteiten van ieder individu, waardoor men weet waaraan gewerkt kan worden en welke sterke punten ingezet kunnen worden om werk of studie tot een succes te brengen. Het is daarom niet alleen belangrijk voor een hogeschool of een werkgever, maar ook voor jezelf. 

 


Meerdere disciplines onder de aandacht

Een van de assessments die je kunt krijgen van Ixly assessment is het ACT assessment. Hier worden vier disciplines bij betrokken. Dit zijn begrijpend lezen, numeriek redeneren, abstract redeneren en verbaal redeneren. Deze vaardigheden zijn voor veel beroepen belangrijk, waardoor er een goed beeld gevormd moet worden van de kwaliteiten en gekeken moet worden of er voldoende overlap is met een bepaalde functie of studie. Daarnaast zijn er cijfermatige assessments, waarbij het alleen maar draait om cijfers. Niet alleen kan dit met jouw rekenvaardigheden te maken hebben, maar ook of je aan de hand van cijfers de juiste informatie kunt benutten om conclusies te trekken. Jouw cijfermatig inzicht is ook voor veel bedrijven belangrijk. Met verbaal redeneren moet je op basis van een tekst in staat zijn om conclusies te trekken. De stellingen leiden hierbij tot het juiste antwoord. 

 


Geen foute studiekeuze meer

Als student wil je ook graag weten welke beroepen bij je passen. Ook hiervoor kun je gebruik maken van het Ixly assessment. Iedereen heeft bepaalde kwaliteiten, die dankzij dit toetsmoment beter in beeld gebracht kunnen worden. Door alles helder op een rijtje te hebben, kan er ook gerichter gekeken worden naar een vervolgstudie en beroepen. De groeimogelijkheden worden hier ook bij betrokken, zodat er een totaalbeeld ontstaat waar studenten iets aan hebben tijdens de rest van hun carrière. Hierdoor zal er ook minder snel een foute keuze worden gemaakt en kan uitval tijdens een studie tegengegaan worden. De kans is immers groter dat je bij de juiste studie terechtkomt. 

 


Voorbereiden op het assessment

Voor welk doeleind het Ixly assessment ook wordt ingezet, je hebt altijd belang bij een goede voorbereiding. Dit zorgt er namelijk voor dat je precies weet wat jou te wachten staat, waardoor je een stap voor hebt op andere kandidaten. Daarbij komt ook dat je bekend raakt met de vraagstellingen, waardoor je sneller kunt gaan antwoorden en niet in tijdsnood komt. Je behaalt hierdoor een hogere score, wat kan helpen om die felbegeerde baan in de wacht te slepen of te zien waar jouw kwaliteiten echt liggen en hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen voor de toekomst. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Ixly assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen