Your code hereHuman Company Assessment Oefenen?|Ga voorbereid het assessment in!
Een werkgever wil altijd het beste uit zijn werknemers halen. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat er steeds meer middelen worden ingezet om te bekijken waar potentiële werkgevers toe in staat zijn. Waar je eerst nog werd aangenomen op basis van een brief, jouw CV en een eventueel kennismakingsgesprek, wordt het tegenwoordig steeds normaler om er een assessment aan te hangen. Met een assessment kan namelijk precies gekeken worden welke vaardigheden en competenties iemand bezit, zodat er een betere match gemaakt kan worden. Een van de assessments waar bedrijven gebruik van maken is het Human Company assessment. 

Inhoudsopgave


Human Company


Het Human Company assessment zorgt voor mogelijkheden

Het Human Company assessment zorgt ervoor dat er genoeg data beschikbaar is over potentiële en huidige medewerkers, zodat het bedrijf steeds meer kan groeien. Tijdens een sollicitatieproces kan er op deze manier voor gezorgd worden dat het kaf van het koren gescheiden wordt, waardoor alleen de beste aangenomen kan worden. Voor huidige medewerkers kan dit leiden tot meer doorgroeimogelijkheden op basis van ontwikkelingen, waardoor er ook promoties beschikbaar kunnen worden gesteld en iedereen op de juiste plaats aan het werk kan gaan. Uiteindelijk gaat het erom dat teams op de juiste manier blijven functioneren, wat alleen kan als individuen elkaar aanvullen en versterken. Door middel van de resultaten van het assessment kunnen deze doelstellingen behaald worden. 

 


Plus- en minpunten in kaart gebracht

Het Human Company assessment zorgt voor een persoonlijk progressie systeem. Dit houdt in dat niet alleen aan de start de vaardigheden en competenties in kaart worden gebracht, maar ook gedurende de loopbaan. Zo kan de voortgang van iedere werknemer op de juiste manier bijgehouden worden, waardoor de ontwikkelingen zichtbaar zijn en beide partijen hier gebruik van kunnen maken. Iedereen heeft plus- en minpunten, maar iedereen kan er ook aan werken om voor zichzelf door te groeien en te blijven ontwikkelen. Zo weet iedereen waaraan gewerkt moet worden en kan er meer resultaat geboekt worden in de toekomst. Werkgevers zijn hier ook bij gebaat, omdat er een document is om op terug te vallen wanneer het functioneren besproken wordt. Zwakke punten hoeven hierdoor niet als negatief gezien te worden. 

 


Verbeterpunten aan kunnen tonen voor ontwikkeling

De vooruitgang voor, tijdens en na het Human Company assessment zorgen ervoor dat er een goed beeld van jou als persoon ontstaat. Jouw motivatie wordt zichtbaar doordat je jezelf blijft ontwikkelen en ook weet je voor jezelf wat er nog aan gedaan moet worden om jouw droombaan te krijgen. Dit gaat immers nooit vanzelf en iedereen heeft verscheidene verbeterpunten om aan te werken. Als iemand het systeem succesvol doorloopt, wordt aangetoond dat je de verbeterpunten ook daadwerkelijk aanpakt en jezelf inzet voor jouw eigen ontwikkeling en het bedrijf. Dit kan een goede indruk achterlaten op jouw (potentiële) werkgever, waardoor de kans groter wordt dat je ook echt bij de juiste functie terecht komt. 

 


Zorg voor de juiste basis

Voordat je aan het Human Company assessment begint, moet je goed weten wat jou te wachten staat en hoe je jezelf hierop voor kunt bereiden. Vrijwel ieder onderdeel is goed te oefenen. Door zoveel mogelijk te blijven herhalen, kun je ervoor zorgen dat je alle vraagstellingen onder de knie hebt, waardoor je jouw score positief kunt beïnvloeden. Hiermee krijg je ook meer inzicht in jouw eigen kennen en kunnen, wat van pas kan komen tijdens de rest van jouw sollicitatie en in jouw verdere carrière. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Human Company assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen