Your code here HRorganizer Assessment Oefenen?|Ga voorbereid het assessment in!
Werkgevers willen steeds meer te weten komen van sollicitanten. Een motivatiebrief en jouw CV zijn daarom vaak niet meer voldoende om aangenomen te worden voor een bepaalde functie. Het oppervlakkige beeld kan namelijk een heel ander beeld geven van de capaciteiten, omdat mensen geneigd zijn om alles beter te laten lijken dan het is. En hier kunnen we mensen geen ongelijk mee geven. Een van de oplossingen om meer vaardigheden en competenties te testen is een assessment. Het assessment waar veel mensen mee te maken krijgen, is het HRorganizer assessment. Als jou gevraagd wordt dit assessment af te leggen, is het verstandig om zoveel mogelijk informatie te vergaren, zodat je goed voorbereid kunt beginnen. 

Inhoudsopgave


HRorganizer


Jouw sterke punten inzetten tijdens het HRorganizer assessment

Het HRorganizer assessment wordt ingezet wanneer er een beter beeld moet ontstaan van de vaardigheden en competenties van potentiële en huidige medewerkers. De verschillende onderdelen waaruit het assessment bestaat, hebben allemaal eigen scores die bij elkaar opgeteld worden. Hierdoor kan er gekeken worden waar de overlap met de functie te vinden is. Bij voldoende overlap is de kans groot dat je de baan toegewezen krijgt of dat er doorgroeimogelijkheden ontstaan binnen het bedrijf. De sterke en zwakke punten kunnen namelijk zorgen voor een goede basis voor jouw verdere carrière. De sterke punten kun je namelijk in zetten om de zwakke punten te verbeteren en jezelf te blijven ontwikkelen. 

 


Informatie aan de hand van teksten verzamelen

Een van de onderwerpen waar je mee te maken krijgt bij het HRorganizer assessment is verbaal redeneren. Gedurende jouw loopbaan krijg je vaak te maken met teksten, waaruit je de juiste informatie op moet maken en conclusies moet kunnen trekken. Daarom wordt dit ook vaak getest bij werknemers om het beste resultaat te behalen. De teksten gaan gepaard met een aantal stellingen. Uiteindelijk moet je deze stellingen op kunnen lossen door middel van logica en begrijpend lezen. Dit kan het ook zwaar maken, omdat je al snel geneigd bent om vanuit jouw eigen gevoel te redeneren. Een ander onderdeel van het assessment is numeriek redeneren. Dit gebeurt aan de hand van cijfers, waarbij zowel gebruik wordt gemaakt van een tekst als een tabel. Jouw cijfermatig inzicht is dus van groot belang bij dit onderdeel. 

 


Hoe je omgaat met situaties

Er zijn nog twee andere onderdelen van het HRorganizer assessment. De een is rekenvaardigheid, welke eigenlijk in alle gevallen wordt getoetst. Vaak wordt dit gedaan aan de hand van hoofdrekenen, omdat dit voor veel beroepen van belang is. Een ander onderdeel is de situational judgement test. Hierbij wordt gekeken hoe jij met bepaalde situaties in het werkveld om gaat. Er worden een aantal situaties geschetst, waar ook enkele oplossingen voor gegeven worden. Het is dan aan jou om aan te geven welke oplossing het beste is voor de situatie. Hierbij wordt niet alleen gekeken of jij jouw vaardigheden op de juiste manier in kunt zetten, maar kan er ook gekeken worden of je weet hoe je moet handelen in crisissituaties. 

 


Laat de concurrentie achter je

Het HRorganizer assessment kan niet gemaakt worden zonder de juiste voorbereiding. Door alle onderdelen vaak te oefenen en te herhalen, kun je het beste uit jezelf halen en kun je al beginnen aan jouw zelfontwikkeling. Niet alleen kom je er hiermee achter waar jouw sterke en zwakke punten liggen, ook heb je een betere basis om het assessment te kunnen maken. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat je een grote voorsprong op de concurrentie kan hebben en jouw score positief kunt beïnvloeden. Je laat hierdoor een betere indruk achter op jouw potentiële werkgever, waardoor de kans groter wordt dat je de baan toegewezen krijgt. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in HRorganizer assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen