Your code here HRD Group Assessment Oefenen?|Bereid je optimaal voor!
Het HRD Group assessment kan op jouw pad komen wanneer je gaat solliciteren. Veel werkgevers hebben namelijk niet meer genoeg aan alleen een sollicitatiebrief en een CV. Ook een kennismakingsgesprek wordt uitsluitend gezien om te kijken of er eventueel potentie is om met jou door te kunnen gaan. Met het assessment moet hier meer duidelijkheid komen en wordt er gekeken naar jouw vaardigheden en competenties, zodat de werkgever kan zien of jij de juiste match bent voor de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt. Als je te horen krijgt dat je dit assessment af moet leggen is het goed om te weten wat jou te wachten staat. 

Inhoudsopgave


HRD Group


Verschillende varianten van het HRD Group assessment

Het HRD Group assessment kent verschillende soorten. Het is namelijk bedoeld om een zo goed mogelijke kandidaat te vinden voor een functie in iedere sector, waardoor hier ook altijd een toets op aangepast moet worden. De juiste kwaliteiten en competenties moeten naar voren komen, zowel bij potentiële als huidige medewerkers. Daarnaast worden er speciale toetsen voor managers gemaakt, zodat ook deze kunnen kijken hoe het ervoor staat en waar nog aan gewerkt kan worden om nog meer uit het werk te kunnen halen. HRD Group zorgt er daarom voor dat er altijd een gepaste oplossing is, waar ieder bedrijf bij gebaat is en er altijd voor de beste medewerkers gekozen kan worden. 

 


Iedere partij kan er zijn voordeel uit halen

Er zijn dus meerdere varianten van het HRD Group assessment te vinden. Een daarvan is het selectieassessment. Dit assessment wordt ingezet wanneer er veel sollicitanten voor een bepaalde functie zijn, zodat het kaf van het koren gescheiden kan worden. Uiteindelijk moet hier een kandidaat uit komen die zoveel mogelijk overlap hebben met de vacature, zodat de werkgever er zeker van is dat iemand op de juiste plaats terecht komt en het bedrijf kan groeien. Ook ben je er zelf gebaat bij, omdat je zo een beter inzicht hebt in jouw kennen en kunnen en op basis hiervan meer uit jezelf kunt halen en uiteindelijk door kunt groeien tijdens jouw loopbaan. 

 


Ontwikkelingen gaan gepaard met assessments

Voor huidige medewerkers wordt het HRD Group assessment ingezet als ontwikkelassessment. De vaardigheden en competenties kunnen namelijk flink veranderen gedurende jouw loopbaan, waardoor het goed is om eens in de zoveel tijd te kijken welke vooruitgang je hebt geboekt. Het zou namelijk kunnen zijn dat je op basis van deze resultaten nieuwe doorgroeimogelijkheden hebt. Ook kan een werkgever op basis van de verzamelde data ervoor zorgen dat het bedrijf gaat groeien. Soms is dit alleen een wisseling binnen een bestaand team, waardoor het team beter gaat functioneren en de werkzaamheden op een betere manier aangepakt kunnen worden. Hiervoor kan overigens ook een teamassessment ingezet worden, waarbij niet alleen gekeken wordt naar een individu, maar ook het team in het geheel. 

 


De integriteit van werknemers getoetst

Als er kwetsbare functies binnen een bedrijf zijn, kan het HRD Group assessment jou ook te hulp schieten. Door middel van het integriteitsassessment kan er gekeken worden of medewerkers integer genoeg zijn om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan verschillende geldzaken en daaraan gerelateerde taken. Het vertrouwen moet goed zijn, zodat de werkgever jou ook kan laten werken. Als laatste moeten ook de managers zichzelf blijven ontwikkelen. Leiding geven is niet vanzelfsprekend en er moeten veel vaardigheden en competenties aan te pas komen. Om deze ontwikkeling door te kunnen maken, moeten managers ook hun eigen ontwikkelingen in kaart brengen en aan de tekortkomingen gaan werken. 

 


HRD Group helpt jou op weg

In sommige gevallen weet je nog helemaal niet hoe jouw loopbaan eruit komt te zien. Je hebt niet voldoende kennis over jouw vaardigheden, waardoor je ook niet gericht kunt zoeken naar bepaalde functies. Hiervoor kun je aan de hand van het HRD Group assessment een loopbaanscan laten uitvoeren, waardoor er adviezen komen op basis van de resultaten. Zo krijg je niet alleen meer inzicht, maar kun je ook kijken welke mogelijkheden er op jouw pad kunnen komen. Hier kunnen toekomstige werkgevers ook bij gebaat zijn, omdat er gelijk op papier staat waar nog aan gewerkt kan worden. Het is dus altijd een win-win situatie voor iedere partij. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in HRD Group assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen