Your code here HP Groep Assessment Oefenen?|Oefenen voor meer zelfinzicht!
Bedrijven schakelen steeds vaker de hulp in van anderen die gespecialiseerd zijn in het selecteren en werven van nieuwe medewerkers. De banen liggen immers niet voor het oprapen, terwijl er wel veel sollicitanten afkomen op een openstaande vacature. Als sollicitant kom je er daarom niet meer met een goede motivatiebrief en een CV. Je moet, naast alle vaste onderdelen, ook een assessment maken, waarmee de werkgever een goed beeld krijgt van jouw vaardigheden en competenties. Een van de assessments die hiervoor op jouw pad kan komen is het HP Groep assessment. Deze is geheel gebaseerd op de capaciteitentoetsen, waardoor er een goed beeld ontstaat van iedere kandidaat. 

Inhoudsopgave


HP groep


Sterke en zwakke punten op papier dankzij het HP Groep assessment

Het HP Groep assessment is gebaseerd op de sector waarvoor een assessment gemaakt moet worden. Iedere sector heeft immers zijn eigen vaardigheden en competenties en ook per functie kan het sterk verschillen. Hierdoor moet er altijd op een andere manier gezocht worden naar de juiste match voor een functie. Zowel de werkgever als de potentiële werknemer zijn gebaat bij de resultaten van de toetsen. De werkgever weet immers of iemand bij de functie past en de werknemer heeft een beter beeld van zijn eigen kennen en kunnen. De sterke en zwakke punten kunnen dan verder ontwikkeld worden, waardoor er meer mogelijkheden zijn op de werkvloer en er ook naar eventuele promoties toegewerkt kan worden. 

 


Verbetering wordt bijgehouden

Het HP Groep assessment bestaat niet alleen uit een toets, maar ook een persoonlijk progressie systeem. Dit systeem kan jouw voortgang bijhouden. Zo wordt hier de toets van het selectieassessment al in opgenomen als je aan het werk bent en kan er aan de hand van ontwikkelassessments gekeken worden hoe je jouw zwakke punten om hebt gezet naar goede punten. Ook alle stappen die je hierin neemt kunnen worden meegenomen in het systeem. Op deze manier hebben zowel de werkgever als jijzelf een goed beeld van wat er mogelijk is en kan er naar eventuele groeipotentieel gekeken worden. Jouw sterke en minder sterke punten kunnen dan ook weer verder ontwikkeld worden. De pluspunten bezit je in de meeste gevallen al, de minpunten kan altijd aan gewerkt worden. 

 


Jouw potentie kan jou mogelijkheden geven

De verbeterpunten die door het HP Groep assessment zichtbaar worden, kunnen in de meeste gevallen ook echt nog verbeterd worden. Het is daarom ook helemaal niet erg als je minpunten bezit. Je moet dan echter wel de potentie hebben om jezelf te verbeteren. Op basis van alle resultaten en de potentie die je laat zien, kan er gekeken worden of je de juiste match bent voor een functie. Als je hier daadwerkelijk vooruitgang mee boekt, dan ziet jouw (potentiële) werkgever dit ook. Dit kan jou alleen maar extra punten opleveren en waarschijnlijk ook de baan waarnaar je gesolliciteerd hebt. Het is daarom van belang dat je jezelf gaat voorbereiden op het assessment, om zo het meeste uit jezelf te kunnen halen. 

 


Een goede voorbereiding is het halve werk

Het voorbereiden van het HP Groep assessment kan op verschillende manieren. Je kunt veel oefeningen vinden die te maken hebben met de onderdelen van het assessment. Door deze vaak te oefenen en te blijven herhalen krijg je veel vaardigheden onder de knie en raak je ook gewend aan de vraagstellingen. Dit zorgt ervoor dat je niet onder de tijdsdruk bezwijkt en je indruk kunt maken op jouw potentiële werkgever. Je hebt hiermee altijd een streepje voor op jouw concurrentie, doordat je al precies weet wat je kunt verwachten. De kennis die je hiermee opdoet, is voor jouw gehele loopbaan bruikbaar. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in HP Groep assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen