Your code hereHerfst & Partners Assessment Oefenen?|Vergroot je Kans op Succes!
Er zijn veel verschillende manieren om te bepalen of iemand geschikt is voor een functie. Zo kan er gekeken worden naar jouw sollicitatiebrief en CV, maar kunnen er ook andere middelen worden ingezet om te bekijken of je de juiste vaardigheden en competenties bezit om het werk uit te kunnen voeren. Tijdens sollicitatiegesprekken wordt vaak niet helemaal duidelijk wat jouw kunnen is, waardoor veel werkgevers gebruik maken van een assessment. Herfst & Partners assessment is een voorbeeld van een assessment dat jij tegen kunt komen tijdens jouw sollicitatie. Het is daarom goed om te weten wat dit assessment inhoudt en welke voordelen je ermee kunt behalen. 

Inhoudsopgave


Herfst & partners


Ontwikkelingen samengebundeld dankzij het Herfst & Partners assessment

Het Herfst & Partners assessment wordt ingezet wanneer bedrijven een beter beeld willen krijgen van de capaciteiten en competenties van potentiële en huidige medewerkers. Deze kwaliteiten zijn namelijk van belang om de beste werknemers in dienst te hebben, welke een goede bijdrage leveren aan het imago van het bedrijf. Als werkgever wil je er immers voor zorgen dat jouw bedrijf blijft groeien en dat kan alleen als er een goede inzet op de werkvloer is. Vanaf het moment dat er nieuwe mensen aangenomen moeten worden tot en met de ontwikkeling van de huidige medewerkers kan er aan de hand van het assessment meer duidelijkheid ontstaan. Daarom werkt Herfst & Partners met veel partijen samen om er een groot succes van te maken. 

 


Niet alleen de basisvaardigheden getest

Een van de bedrijven die gebruik maakt van het Herfst & Partners assessment is het ministerie van buitenlandse zaken. Hiervoor wordt het gehele assessment aangepast aan de vaardigheden die jij moet bezitten om hier aan de slag te kunnen gaan. Zo moet je niet alleen de basisvaardigheden onder de knie hebben, maar ook een goede kennis van Engels of een andere vreemde taal. Niet verwonderlijk aangezien dit ministerie vaak met het buitenland communiceert. Ook de ANWB maakt gebruik van dit assessment. Doordat de medewerkers altijd op de hoogte moeten zijn van alles wat met verkeer en toerisme te maken heeft, moet er ook gekeken worden of de medewerkers op de juiste plek zitten. Alleen de meest gemotiveerde en getalenteerde mensen gaan daarom aan de slag bij de ANWB. 

 


Verantwoordelijkheden brengen vaardigheden mee

BOVAG is een ander voorbeeld. Het bedrijf is werkzaam in verschillende branches, waar ook verschillende vaardigheden voor benodigd zijn. Aan de hand van het Herfst & Partners assessment wordt gekeken of iemand de vaardigheden voor desbetreffende functie bezit, zodat de juiste match gemaakt kan worden en de medewerker met plezier naar zijn werk gaat. Heb je liever een functie binnen de provincie Zuid-Holland? Ook dan is het van belang dat je het assessment doorstaat. Er zijn namelijk veel functies waar een grote verantwoordelijkheid bij gelegd wordt, waardoor er uitsluitend de beste match gemaakt moet worden. Voornamelijk de mensen die willen werken voor de Provinciale Staten ontkomen niet aan het assessment. 

 


Meer zelfvertrouwen voor het assessment

Bij welk bedrijf je ook komt te werken, door het Herfst & Partners assessment voor te bereiden kun je ervoor zorgen dat je de concurrentie achter je laat. Als je hier op tijd mee begint, kun je er namelijk voor zorgen dat zelfs jouw zwakkere punten al beter ontwikkeld worden, waardoor je de eerste vooruitgang al geboekt hebt. Dit leidt er ook toe dat je meer zelfvertrouwen krijgt en je de vraagstellingen onder de knie krijgt. Je wilt immers niet onder de tijdsdruk bezwijken, waarmee je gegarandeerd te maken krijgt als je niet weet wat je moet doen. Zorg er daarom voor dat je begint met oefenen zodra je te horen krijgt dat je het assessment af moet gaan leggen. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Herfst & Partners assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen