Your code hereGITP Assessment Oefenen?|Ga Voorbereid het GITP assessment in!
Als je gaat solliciteren kom je niet om het assessment heen. Nadat je jouw sollicitatiebrief en CV hebt ingeleverd en het eerste gesprek van beide kanten bevalt, word je hier namelijk voor uitgenodigd. Jouw potentiële werkgever wil immers weten of je de vaardigheden en competenties echt bevat die nodig zijn voor de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt. De werkzaamheden worden immers beter uitgevoerd wanneer je de vaardigheden beheerst. Beide partijen hebben echter grote voordelen aan het assessment. Als je wordt uitgenodigd voor het GITP assessment, dan is het belangrijk dat je je in gaat lezen en begint met de juiste voorbereidingen. 

Inhoudsopgave


GITP


Het GITP assessment maakt jouw vaardigheden duidelijk

Het GITP assessment is bedoeld om meer kennis te krijgen over jouw vaardigheden en competenties. Bedrijven kunnen aan de hand van de resultaten een goede inschatting maken van jouw werkhouding en of je geschikt bent voor de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt. Daarnaast krijg je zelf ook een beter beeld van jouw kennen en kunnen, waardoor je hierop in kunt spelen voor de toekomst. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je de baan kunt bemachtigen, maar ook dat je jezelf blijft ontwikkelen zodat er doorgroeimogelijkheden ontstaan binnen het bedrijf waar je werkzaam bent. Ook kun je de kennis die je hiermee hebt opgedaan gebruiken voor wanneer je op zoek wilt gaan naar een andere functie. 

 


Verschillende vormen van redeneren getoetst

Het GITP assessment bestaat uit veel verschillende onderdelen. Een daarvan is figuurreeksen. Deze figuurreeksen bestaan uit een aantal figuren, die een bepaalde logica bevatten. Het is aan jou om de logica te ontdekken en het laatste figuur in de reeks in te kunnen vullen. Hetzelfde gebeurt bij cijferreeksen. Alleen moet je nu het laatste cijfer in de reeks vinden op basis van de eerder gegeven cijfers. Met beide onderdelen toets je niet alleen jouw logisch en abstract redeneren, maar ook jouw cijfermatige inzicht en het omgaan met details. Deze onderdelen zijn vast, waardoor je hier gelijk voor kunt gaan oefenen om jouw score positief te beïnvloeden. 

 


Kom tot nieuwe informatie

Ook Analogieën komen voorbij op het GITP assessment. Analogieën bestaan uit paren van woorden, die een onderling verband hebben. Daarnaast hebben de paren onderling een verband, welke jij moet ontdekken om het ontbrekende woord in te kunnen vullen. Jouw woordenschat hangt hier ook mee samen. Zonder een uitgebreide woordenschat kun je namelijk niet tot het goede antwoord komen, doordat je dan het woord verkeerd gaat interpreteren. Ook matrixen zijn een vast onderdeel van het assessment. Hiermee moet je verschillende soorten informatie met elkaar vergelijken. Deze informatie leidt weer tot nieuwe informatie, wat je nodig hebt voor het goede antwoord. Vaak staat deze informatie in de vorm van cijfers, waarmee nogmaals jouw cijfermatig inzicht wordt getoetst. 

 


De juiste basis voor de toekomst

Alle resultaten van het GITP assessment worden samengevoegd in het progressie systeem. Jouw kwaliteiten worden in kaart gebracht en de verbeterpunten worden glashelder op papier gezet. Hierdoor is er een basis om mee te werken en kan de voortgang ook bijgehouden worden. Jouw sterke punten kun je dan in gaan zetten om de zwakke punten te verbeteren. Uiteraard kunnen de sterke en zwakke punten ervoor zorgen dat je wordt aangenomen of afgewezen voor een bepaalde functie. Je hebt er zelf altijd wat aan, want je weet vanaf dat moment waar je aan kunt werken om in de toekomst aan jouw droombaan te komen. Het assessment maken is daarom nooit voor niets. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in GITP assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen