Your code here Funktiemediair Assessment Oefenen?|Bereid je optimaal voor!
Capaciteiten en competenties worden steeds belangrijker voor werkgevers. Hoewel we eerst altijd door middel van een sollicitatiebrief moesten aantonen dat we deze vaardigheden bezitten, moeten vandaag de dag steeds meer toetsen worden afgelegd om het aan te kunnen tonen. Een daarvan is het FunktieMediair assessment. Dankzij dit assessment wordt jouw gehele persoonlijkheid, kennen en kunnen en motivatie in kaart gebracht, waardoor gekeken wordt of jij bij de functie past of welke mogelijkheden er voor de rest binnen een bedrijf zijn. Je moet daarom goed weten wat jou te wachten staat. 

Inhoudsopgave


Funktie mediair


Het FunktieMediair assessment is er voor iedereen

Het FunktieMediair assessment biedt mogelijkheden. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar jouw persoonlijkheid. Iedere persoonlijkheid kan een team maken of breken, waardoor het belangrijk is om te kijken of jouw persoonlijkheid bij het bedrijf past. Daarnaast zijn kwaliteiten en ontwikkelpunten van belang voor wanneer je een bepaalde functie uit moet gaan voeren. Je moet jezelf gedurende jouw loopbaan immers blijven ontwikkelen, terwijl jouw werkzaamheden er niet onder moeten leiden. De capaciteitentesten zorgen er daarom voor dat er een goed beeld ontstaat, waar zowel jouw werkgever als jijzelf iets aan hebben. De werkgever vindt een betere match voor de functie en jij kunt zien waar de mogelijkheden liggen voor jouw carrière. 

 


Je bent nooit uitgeleerd tijdens jouw carrière

Er bestaan daarom meerdere varianten van het FunktieMediair assessment. Een daarvan is het selectieassessment, welke wordt ingezet tijdens een sollicitatieprocedure. De vaardigheden en competenties die jij bezit moeten een goede overlap vertonen met de functie-eisen in de vacature. Met de resultaten kan dan gekeken worden of jij de juiste match bent. Echter ben je ook na het verkrijgen van de baan nog niet uitgeleerd. De verbeterpunten die zichtbaar zijn geworden bij het assessment moeten immers nog verder ontwikkeld worden. De kans is daarom groot dat je ook gedurende jouw werk bij het bedrijf te maken krijgt met een ontwikkelassessment. Ook hier worden de vaardigheden opnieuw getest, waarna er gekeken kan worden naar doorgroeimogelijkheden. 

 


Ook voor managers een geschikte toets

Naast bovenstaande assessments kan het FunktieMediair assessment ook ingezet worden om jouw loopbaan verder uit te stippelen of om als manager door te groeien. Het loopbaanassessment kan een goede basis zijn als je twijfelt over jouw loopbaan. Je weet niet precies wat bij je past en kan daar wel wat hulp bij gebruiken. Aan de hand van de uitslag en de capaciteiten die jij bezit kunnen er een aantal functies geadviseerd worden die hier het beste bij aansluiten. Voor managers is het executive assessment van belang om de juiste vaardigheden en competenties te bezitten. Alle assessments kunnen als e-assessment gegeven worden, waardoor je niet naar een locatie toe moet en de kosten en tijd voor zowel het bedrijf als voor jezelf bespaard worden. 

 


Begin op tijd met het voorbereiden van de toetsen

Welk assessment er ook gegeven wordt, ieder FunktieMediair assessment moet goed voorbereid worden. Een goede voorbereiding is het halve werk en dat ga je ook zeker merken wanneer je met de toets bezig bent. Je krijgt voor jezelf al een beter beeld waar jouw sterke en zwakke punten liggen, waardoor je hier ook al mee aan de slag kunt gaan voordat je aan het daadwerkelijke assessment begint. Daarnaast biedt oefenen ook de mogelijkheid om een grote voorsprong op te bouwen ten opzichte van andere kandidaten. Je weet immers wat je kunt verwachten, waardoor het beantwoorden van de vragen ook sneller gaat en je geen last krijgt van de tijdsdruk. 

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan. 

Artikelen in FunktieMediair assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen