Your code hereDerks & Derks Assessment?|Vergroot je kans op succes!
Jouw relevante werkervaring is niet meer het enige wat telt als jij voor een nieuwe baan solliciteert. Werkgevers willen een steeds beter beeld van jou krijgen, voordat ze jou de baan toewijzen. Een sollicitatiebrief sturen en jouw CV overhandigen is daarom niet meer genoeg. Werkgevers nodigen jou namelijk vrijwel altijd uit voor een assessment, waarin jouw vaardigheden en competenties worden getoetst en wordt gekeken of je bij een functie past. Een van deze assessments is het Derks & Derks Assessment. De resultaten zijn uiteindelijk doorslaggevend. 

Inhoudsopgave


Derks & Derks


Het Derks & Derks Assessment geeft de beste match

Het Derks & Derks Assessment is speciaal ingericht om jouw vaardigheden en competenties op verschillende gebieden te toetsen. Veel algemene kennis is van belang voor vrijwel ieder bedrijf en daarnaast kan er op basis van de functie ook nog om aanvullende eisen worden gevraagd. Doordat iedere sector anders is, wordt hier het assessment ook volledig op aangepast. De resultaten zijn van de werkgever van belang om de beste match te vinden bij een functie. Voor jou kunnen de resultaten leiden tot het vinden van de beste baan, waar je voldoening uit kunt halen en waarvan je zeker weet dat je de werkzaamheden uit kunt voeren. Of je de baan nou wel of niet toegewezen krijgt, je hebt altijd iets aan de uitslag van het assessment. 

 


De juiste informatie verzamelen in de vraagstukken

Het Derks & Derks Assessment bestaat uit verschillenden onderdelen. Ieder onderdeel test een andere vaardigheid, waarna deze gebundeld worden tot een score. Zo komt onder andere numeriek redeneren voorbij. Aan de hand van tabellen en diagrammen moet je verschillende vraagstukken oplossen. Het is van belang dat je de juiste informatie af kunt lezen, zodat de vraag naar behoren beantwoord wordt. Ook cijferreeksen en rekenvaardigheden komen voorbij. Hier draait het bijvoorbeeld om hoofdrekenen en om jouw vermogen om uit je hoofd verschillende sommen op te kunnen lossen. Het werken met cijfers is immers bij veel bedrijven van belang, waardoor jouw algemene kennis van hoog niveau moeten zijn. 

 


De documenten op de juiste manier vertalen

Op basis van taal heeft het Derks & Derks Assessment ook veel te bieden. Zo kun je denken aan verbaal redeneren, woordenschat, analogieën en syllogismen. Begrijpend lezen en een brede woordenschat zijn van belang in ieder werkveld. Gedurende jouw loopbaan krijg je vaak met documenten te maken, waar je de juiste informatie uit moet halen en moet communiceren met anderen. Hierbij moeten er ook vaak verbanden worden getrokken. Aan de hand van woorden en omschrijvingen is het van belang dat je het verband kunt ontdekken, zodat je tot een bepaalde conclusie komt en het probleem op kunt lossen. 

 


Leg de basis voor jouw score

Figuurreeksen, diagrammen en matrices tonen bij het Derks & Derks Assessment aan dat je abstract redeneren onder de knie hebt en daarnaast met cijfers om kunt gaan. Zo worden deze onderdelen vaak ingezet wanneer je als accountant aan de slag wilt gaan, maar ook voor andere beroepen. Het is belangrijk dat je hier mee aan de slag gaat, zodat je een goede basis legt en deze onderdelen tot in de puntjes beheerst. Dit kun je doen door zoveel mogelijk te oefenen en alle theorie in je op te nemen. Niet alleen leer je de vragen te beantwoorden, ook kan jouw voortgang extra zelfvertrouwen geven. Als je zelfvertrouwen uitstraalt, is de kans ook vele malen groter dat je de functie toegewezen krijgt.

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Derks & Derks Assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen