Your code herePicompany assessment oefenen | Gratis Oefeningen + Uitleg
03 augustus 2021 

Picompany assessment oefenen

Picompany assessment oefenen

Picompany is een bedrijf dat zich specialiseert in online assessments, ontwikkelingsstrategieën en talent analytics. Picompany is opgericht in 1994. Het was toen al een van de eerste bedrijven die online assessments aan organisaties aanbood. Picompany heeft een sterke wetenschappelijke basis. Bij het ontwikkelen en evalueren van hun producten worden dan ook verschillende wetenschappers ingeschakeld. 


Inhoudsopgave: 

assessment training banner

De Picompany assessment

Hoe ziet zo’n assessment er dan uit? Een Picompany assessment zal meerdere tests en vragenlijsten bevatten. Deze tests kunnen bijvoorbeeld een verbale, numerieke of inductieve redeneertest zijn. Bij een verbale redeneertest krijg je een stuk tekst te zien. Na het lezen van de tekst verschijnt een stelling. Aan jou te bepalen of de stelling juist, onjuist of niet te bepalen is na het lezen van de tekst. Bij een numerieke redeneertest krijg je een aantal tabellen of grafieken te zien. Hierna wordt er een vraag gesteld. Aan jou de taak om het juiste antwoord te kiezen. Bij een inductieve redeneertest krijg je een reeks figuren te zien. Jij moet kiezen welke figuur logischerwijs de volgende in de reeks moet zijn.

In dit filmpje word numeriek redenen uitgelegd:

Tips voorbereiding op een Picompany assessment

Je kunt jezelf goed voorbereiden op een assessment. Dit begint al bij een paar simpele stappen.

Zorg er ten eerste voor dat je goed uitgerust ben voordat je begint aan de assessment.

Zorg dat je op tijd bent, zodat je niet hoeft te stressen en daardoor te veel adrenaline hebt bij het maken van de tests.

Zorg dat je weet waar je moet zijn en met wie je het gesprek voert.

Zorg dat jij in controle bent! Vraag van te voren hoe de Picompany assessment eruit gaan zien. Is het een uurtje of duurt het de hele dag? Heb je een pauze of niet? En is het in één ronde of krijg je bijvoorbeeld wel 5 rondes?

De diensten van Picompany?

Ten eerste biedt Picompany mogelijkheden aan om talent te ontdekken. Via interactieve, data gestuurde programma’s wordt er onderzoek gedaan naar drijfveren, persoonlijkheid, intelligentie en capaciteiten. Ten tweede biedt Picompany producten aan om er voor te zorgen dat er een goede match is tussen werknemer en werkgever. Een van de producten die hierbij wordt aangeboden is de Reflector Big 5 Personality, waarbij de belangrijkste vijf persoonlijkheidstrekken worden onderzocht. Tot slot worden er op het gebied van talentontwikkeling ook veel programma’s ontwikkeld, zoals bijvoorbeeld de Career Scan.

In dit filmpje word de Big 5 uitgelegd:

Waarom oefenen voor een Picompany assessment? 

Je kunt jezelf goed voorbereiden op een assessment. Het kan namelijk zo zijn dat de laatste keer dat je in aanraking bent geweest met figurenreeksen en matrixen op de basisschool was. Door jezelf weer bekend te maken met het type vraag dat wordt gesteld, kun je meer comfortabel en zelfverzekerd voelen tijdens het maken van een assessment. Dit kan dan op zijn beurt weer bijdragen aan een positievere assessment uitslag.

Nog meer Picompany assessments oefenen

Wil je nog meer Piccompany assessments oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen