Your code here Syllogismen | wat kun je ervan verwachten?
10 november 2021 

Syllogismen

Syllogismen

Syllogismen, weet je wat dat zijn of hoe je je er op voor kunt bereiden? Tijdens een assessment kun je ermee te maken krijgen en dan is het fijn om te weten wat je kunt verwachten. Bij syllogismen gaat het over uitspraken en deze zijn vaak NIET in overeenstemming met de werkelijkheid. Het kan zelfs zijn dat de uitspraken tegen je gevoel ingaan. Alleen maar goed om je daar dus op voor te bereiden en na te gaan wat je kunt verwachten. Op deze pagina leggen we je hier meer over uit:

Inhoudsopgave

assessment training banner

Syllogismen uitleg


Syllogismen oefentest

Loading...


Syllogismen tips

-Lees alles goed door en zorg dat je er geen informatie bij gaat verzinnen. Houd je puur aan de tekst!

-De tijdslimiet is ook van belang, want de test is aan een bepaalde tijd gebonden. Leer het daarom om onder druk te moeten presteren, dit kan door te oefenen.

-Multiple choice, je krijgt altijd meerkeuze antwoorden bij deze vraag. Dit is ideaal als je het antwoord niet weet. Misschien heb je zelf geen idee wat de conclusie is en dan kun je dus naar de antwoorden kijken welke de juiste is. 

-Ga niet op je gevoel af, je moet het echt doen met de informatie die er staat. Alleen op deze manier kun jij de opgaven goed beantwoorden.

-Het is belangrijk dat je jezelf gaat controleren. 

-Logica is ook van belang, het gaat dus niet om de werkelijkheid maar alleen wat er logisch voortkomt uit de stelling.

-In de stelling kan het woord altijd staan, dit wijst er dus op dat het over alles gaat!

-De woorden geen of niet kun je ook tegenkomen, dit zegt veel over de juiste conclusie die je gaat trekken.

-Woorden zoals weinig, vaak en soms kun je ook tegenkomen, let hier ook goed op als deze woorden in de stelling terugkeren!

 


Nog meer syllogismen oefenen

Wil je nog meer syllogismen oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen