Your code here Online Assessment Training | Bereid je optimaal voor

Online Assessmenttraining

QI-test Oefenkit:

Je krijgt toegang tot onze professionele testomgeving om je IQ te boosten naar een ongekend niveau! Met de volgende onderdelen:

Abstract redeneren, analogieën, antoniemen, cijferreeksen, diagrammen, figuurreeksen, matrixen, numeriek redeneren, redactiesommen, rekenvaardigheid, ruimtelijk inzicht, syllogismen, verbaal redeneren en woordenschat. letterreeksen,

Met uitleg en antwoorden.


Assessmentgids:

E-Book: 'De Assessmentgids', ruim 70 bladzijdes vol met uitleg, tips en tricks! Onlineassessmenttraining van ruim 4 uur. Inclusief werkboek van 30 pagina's. Rollenspellen, competenties overbrengen, persoonlijk profiel, interviews, jezelf presenteren, groepsdiscussie en nog veel meer!

Na deze training bent u 100% beter voorbereid!

De IQ test training is samengesteld op basis van de specifieke tests die worden gebruikt bij alle grote assessmentbureaus zoals GITP, Eelloo LTP, Berenschot, CEB (SHL), HFM, Meurs HRM, Leeuwendaal, PiCompany, en nog vele tientallen anderen.

hfm talentindex logo

Direct aan de slag!

Na je bestelling krijg je direct toegang tot de ledenomgeving van het Assessment Coaching programma. Hier vind je de E-books, videotrainingen en testomgeving voor de capaciteitentesten en IQ-testen, inclusief de bonus. Je kunt de ledenomgeving met al je toestellen benaderen, of het nu een laptop, pc, tablet, mobieltje of smartphone is.

Kortom, je kunt binnen nu en enkele minuten al beginnen met lezen, ongeacht op welk toestel je zit! 

Je kunt dus zelf bepalen waar en wanneer je aan de training begint!

Enkele reacties van mijn cursisten die deelnamen aan het Assessmenttrainingsprogramma.

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

- Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!”

- Joost Groeneveld

“Beste Frank, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

- Stefan Janssen

“Briljant Frank! Ik heb de assessmentdagen positief afgesloten en heb nu alleen nog het laatste gesprek. Waar ik heel goed voor ben voorbereid. Ik heb veel aan jouw trainingen gehad en kan zeker andere sollicitanten aanbevelen om jouw training te volgen en goed voorbereid naar de testdagen te gaan. Ik heb namelijk veel sollicitanten zien afvallen die het in zich hebben maar de voorbereiding misten.

Ik had het zonder jouw voorbereiding vast niet gered. Dus nogmaals bedankt.”

Met vriendelijke groet,

- Gabriëlla van Dijk

Gratis bonussen t.w.v. € 134,00 als je nú beslist!

*BONUS* #1 Assessment Mindset Training

In dit gratis bonusrapport leg ik je uit hoe je jouw doelen en wensen op een krachtige manier kunt formuleren. En ik ga je leren hoe jij ervoor zorgt dat je jezelf aan jouw doel verankert. Op deze manier laat jij je door niets meer tegenhouden en ga je met 200% inzet, zonder moeite, aan de slag met de voorbereiding voor de assessment- of capaciteitentest!

(T.w.v. € 49,-)

*EXTRA BONUS!* #2 Rollenspel Training

In deze training leer je hoe je jezelf staande houdt tijdens het rollenspel. Het rollenspel is vaak het meest gevreesde onderdeel. Dit komt vaak omdat je het gevoel hebt dat je moet acteren. Toch valt hier de meeste winst te behalen. De meeste kandidaten bereiden zich hier niet of nauwelijks op voor. In deze rollenspellen training gaan we de juiste technieken met je delen die je houvast geven en die je de zekerheid geven om meer van je zelf te laten zien. Verder geven we je een kijkje in de keuken van de trainingsacteur. Dit zal je veel inzichten geven.

(T.w.v.€ 25,-)

*BONUS *#3 Levenslang lidmaatschap + Coaching via mail

Team assessmenttrainer heeft als enige in Nederland het ‘eens-een-klant-altijd-een-klant-principe’. 

Bij aankoop van de volledige assessment mastertraining betaal je nooit meer voor het programma en ben je voor heel je leven verzekert van al onze updates.

Wat we ook aanbieden is coaching via e-mail waar je ook onbeperkt toegang toe hebt.

Hier kun jij je persoonlijke situatie aan ons voorleggen en zullen we je gratis adviseren. 

(T.w.v. €59,-)

Alleen vandaag betaal je geen €294,-

 €169,- OF €129, 

MAAR  SLECHTS 47 EURO


(Dit is een tijdelijk introductie-aanbod. 

De prijs wordt deze week nog verhoogd naar € 129,00)

  MAAR NU SLECHTS 47 EURO


00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Krijg nu direct toegang tot ...

Ja, ik wil gebruik maken van het aanbod en ontvang direct toegang tot de volledige training + alle bonussen!


* Ik begrijp, dat ik na betaling direct toegang krijg tot onze unieke training met de meest moderne voorbereidingstools, tips en technieken.


* Ik begrijp, dat door vandaag actie te ondernemen ik de lage prijs van €47,- i.p.v. €129,- OF €169 betaal.


* Ik weet dat ik een 30 dagen 100% 'niet goed geld terug garantie' heb en als ik niet tevreden ben mijn geld terug krijg.

Twijfel je nog?

Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

Onze 30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is dan krijg je 100% van je geld terug.

Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen. Je krijgt als het ware 30 dagen de tijd om de trainingen gratis te bekijken en gebruiken.

                   

Meest gestelde vragen

Hoe lang is het aanbod geldig?

Je ziet onderaan de pagina een klokje meelopen. Zolang die niet op ‘0’ staat, krijg je het pakket met alle assessmenttrainingen voor 67 euro + alle bonussen. Daarna gaat de prijs naar 129,- euro en vervallen alle bonussen. En loop je dit mis.

Ik heb 4 verschillende onderdelen voor de IQ-test of capaciteitentest. Zitten alle onderdelen in de test?

Het pakket bevat alle mogelijke testen waaronder:

Abstract redeneren, analogieën, antoniemen, cijferreeksen, diagrammen, figuurreeksen, matrixen, numeriek redeneren, redactiesommen, rekenvaardigheid, ruimtelijk inzicht, syllogismen, verbaal redeneren en woordenschat.

Zitten er bij de testen ook antwoorden met uitleg?

We hebben bij alle vragen een duidelijke uitleg gemaakt. Op deze manier krijgt elke vraag een duidelijke uitleg.

Is dit ook geschikt voor mij niveau van IQ-test of capaciteitentest?

Voor de capaciteitentest wordt er niet gewerkt met niveaus. De nationale IQ test is ook maar een niveau. Heel Nederland doet dezelfde test die voor iedereen een andere uitslag heeft.

Hoelang kan ik dit pakket gebruiken?

De training is levenslang geldig, inclusief alle updates.

Krijg ik iets opgestuurd?

Je krijgt van ons geen post. Je kunt de gehele training online volgen op het apparaat van je keuze.

Is deze training ook geschikt voor mijn type assessment?

Je kunt je voorbereiden op onder meer SHL, Pearson, GITP, Watson Glaser en Kenexa, Meurs Q1000 test, Politietest. Je kunt je met ons assessmenttrainingsprogramma voorbereiden op alle mogelijke assessments.

Kan ik makkelijk terugvinden wat ik nodig heb?

Ja! Hoewel het om een totaalpakket gaat is het zo gestructureerd dat alles eenvoudig te vinden is.

                 

P.P.P.S. Wat ga je doen? Je hebt 3 opties:

  1. Deze pagina verlaten zonder enige actie om later terug te komen en te zien dat de prijs naar € 129,- is verhoogd.
  1. Op zoek gaan naar andere trainingen en testen die veelal onduidelijk, incompleet en duurder zijn.
  • Je besluit mijn pakket 30 dagen lang uit te proberen voor € 47,- om daarna nooit meer een cent te betalen voor assessmenttraingen!

LET OP: 

Dit aanbod is nu geldig en vervalt op zeer korte termijn!