Your code herePolitie test oefenen? | Lees hier hoe je het aan moet pakken
11 november 2021 

Politie test oefenen

Politie test oefenen

Wil je de politie test oefenen? Dit is een goede voorbereiding op de echte test. Jouw doel is dat je een baan bij de politie krijgt aangeboden en dat kan alleen als je hoge scores behaalt. Er zijn meer kandidaten die graag een baan bij de politie willen. Het enige wat jij dan kunt doen om je kans op die baan te vergroten is goed oefenen en tijd investeren aan de voorbereidingen. Hierdoor laat je zien dat je de baan echt wilt. Door te oefenen is de kans een stuk groter dat je hoger scoort dan de rest van de kandidaten (kandidaten die niet oefenen) en je valt daardoor positief op. Op deze pagina krijg je uitleg over de test, de onderdelen die je tegen kunt komen, tips om te oefenen de mogelijkheid om zelf te oefenen.

Inhoudsopgave

assessment training banner

Onderdelen politietest

De politie test bestaat uit een aantal onderdelen:

  • Taaltoets
  • Cognitieve test
  • Sporttest

Alle testen bestaan ook weer uit meerdere onderdelen.

Cognitieve politie oefentest

klik hieronder op de blauwe button om de cognitieve politie oefentest te maken.

oefentest maken

Tips politie test oefenen

Er zijn verschillende tips die je kunt proberen tijdens het oefenen van de politie test. Maar we raden je zeker aan om deze tips door te nemen en dan ben je goed voorbereid op de echte test.

  • Woordenschat vergroten, taal is een belangrijk onderdeel van de test. Hoe breder je woordenschat is, hoe gemakkelijker het voor jou is om de test te maken.
  • Spellingsregels eigen maken. Als je de spellingsregels kent, dan kun je deze in de praktijk toepassen.
  • Sporttest oefenen, werk aan je conditie. Aan de hand van de app kun je het beste werken aan je conditie.
  • Planning maken, dan heb je een houvast waar je aan moet werken. Er zijn veel onderdelen van de politie test en deze wil je allemaal zo goed mogelijk maken.
  • Op tijd beginnen is het beste! . Zorg af en toe ook voor een rustdag en eis niet teveel van jezelf.
  • Begin bij het begin en werk zo naar een hoger niveau. De basis is van belang en als je deze beheerst kun je een stapje verder gaan.
  • Onzekerheid wordt weggenomen door te oefenen. Word steeds zelfverzekerder tijdens het oefenen door te herhalen en te ervaren dat je de test goed en binnen de tijd kunt maken.

Nog meer cognitieve politietesten oefenen

Wil je nog meer cognitieve politietesten oefenen? Doe dan de Politietest Coaching. Met de Politietest Coaching kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaanAssessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen