Your code herePicompany oefentest | Hoe kun je Oefenen?
11 november 2021 

Picompany oefentest | Gratis Informatie

Picompany oefentest | Gratis Informatie

De Picompany assessments zijn vooral gericht op het vinden van werknemers voor potentiële werkgevers. Daarnaast proberen zij de kwaliteiten van iedereen tot een maximum te brengen. Picompany is deel van de GITP. De GITP is het gemeenschappelijk instituut toegepaste psychologie. Dit houdt in dat Picompany ook aan de strenge eisen voldoet, waar de GITP ook aan voldoet. Picompany baseert haar producten op wetenschappelijk onderzoek. Elk product wordt uitvoerig getest en aangepast. Picompany staat voor hoge kwaliteit en streeft naar de perfecte match tussen werkgevers en werknemers.

inhoudsopgave

assessment training banner

Wat kun je verwachten van een Picompany assessment?

Een assessment is anders dan één test. Een assessment bestaat namelijk uit meerdere vragenlijsten en tests. Door een veelheid van deze tests en vragenlijsten te combineren kan er een beter beeld van je worden geschetst. Een Picompany assessment kan zich op meerder punten focussen. De opdrachtgever kan bijvoorbeeld vragen om een intelligentietest af te nemen. De opdrachtgever kan ook vragen of er een capaciteitentest en een intelligentietest kan worden afgenomen. In deze tests wordt er gefocust op je cognitieve skills, je aanpassingsvermogen en je beredeneringsvermogen. De Picompany assessment zal breed zijn. Ook kan het zo zijn dat de test zich aanpast aan jouw niveau.

Picompany oefentest

klik hieronder op de blauwe button om de PiCompany oefentest te maken.

oefentest maken

Wel of niet voorbereiden met een Picompany oefentest?

Je kunt je natuurlijk afvragen of je wel moet oefenen voor een test die behoort te bepalen wat je cognitieve capaciteiten zijn? Het antwoord op deze vraag is toch echt ‘ja’. Door te oefenen met een Picompany oefentest kun je je passieve kennis weer meer actief krijgen. Het is niet raar als je als sinds de basisschool niet meer in aanraking bent gekomen met letterreeksen, cijferreeksen of matrixen. Door te oefenen met een oefentest kun je jezelf bekend maken met de getoetste stof. Hierdoor weet je wat je kan verwachten, ben je zelfverzekerd en weet je hoe je een probleem aan moet pakken. Daarnaast is het ook belangrijk je op andere manieren voor te bereiden: denk bijvoorbeeld aan een goede nachtrust voor de test.

In dit filmpje worden cijferreeksen uitgelegd:


Nog meer PiCompany oefentesten oefenen

Wil je nog meer PiCompany oefentesten oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketen.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen