Your code hereLTP Assessment Oefenen | Gratis Oefeningen & Informatie

LTP assessment oefenen

LTP assessment oefenen

Heb je gereageerd op je droombaan en mag je een LTP assessment maken? Gefeliciteerd! Laat je van je beste kant zien en bereid je goed voor, zodat je het assessment succesvol volbrengt. Op deze pagina staan onderwerpen centraal die alles met het LTP assessment oefenen te maken hebben. 

Inhoudsopgave:

assessment training banner

Wat is een LTP assessment?

LTP staat voor Laboratorium voor de Taste Psychologie. Dit psychologisch adviesbureau is in 1927 opgericht in Nederland en maakt dit HR-adviesbureau één van de oudste van heel Nederland. Het assessmentbureau voert allerlei psychologische testen uit en doet tegelijkertijd onderzoek naar de resultaten die behaald worden. Thema’s als leiderschap, arbeidspsychologie en verandermanagement staan centraal. Het LTP assessment is door andere bedrijven aan te schaffen, zodat zij sollicitanten kunnen testen voor zij aangenomen worden. Hierdoor kunnen er betere matches ontstaan tussen bedrijven en sollicitanten.

LTP assessment oefentest

Klik hieronder op de blauwe button om de LTP assessment oefentest te maken.

oefentest maken

LTP assessment tips om te oefenen

- Wanneer je een LTP assessment oefent, is het belangrijk dat je rekening houdt met de verschillende vormen assessments. Er bestaan namelijk twee verschillende LTP assessments. Bij de een staan vooral analogieë n, statische figuurreeksen en rekenen met tabellen centraal. De andere variant bestaat uit hetzelfde, maar dan zijn de statische figuurreeksen vervangen door matrixen.

- Het LTP assessment bestaat uit figuurreeksen, analogieë n, matrixen en rekenen met tabellen. Er wordt vooral op abstract redeneren, verbaal redeneren, hoofdrekenen en omgaan met stress getoetst. Veel voor het LTP assessment oefenen helpt je om je zo goed mogelijk klaar te stomen voor de echte test. Bereid je zo goed mogelijk voor om de beste resultaten te behalen en je droombaan binnen te halen!

Nog meer LTP assessments oefenen

Wil je nog meer LTP assessments oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen